O nouă nebunie ecologistă: rebeliunea pentru extincția speciei umane

Începută week-endul trecut, săptămâna protestelor și acțiunilor internaționale privind schimbările climatice continuă și zilele acestea. Acțiunile se vor intensifica și săptămâna viitoare, iar în octombrie sunt planificate acțiuni de o și mai mare anvergură. Presa mondială continuă sa aloce spațiu larg privind schimbările climatice, iar isteria continuă.

Cultul și fanatismului ecologiștilor se intensifică și mai în fiecare zi aflăm ceva nou despre demersurile și ideologiile bizare care stau în spatele acestei religii seculare. Ultima ideologie de acest gen e mișcarea pentru extincția speciei umane, cunoscută cu numele de Extinction Rebellion, inițial demarată în Europa, dar care începe să se extindă și în America de Nord și în insulele Pacificului.

https://www.spiegel.de/international/globalsocieties/extinction-rebellion-a-new-kind-of-climate-protest-movement-a-1283325.html

Nu e o glumă. În ultimii ani s-a format o mișcare a activiștilor ecologiști care urmărește anihilarea speciei umane, o politică în care ei văd singura modalitate pentru prevenirea distrugerii planetei și a schimbărilor climatice. Ființa umană e desemnată ca fiind factorul principal și cauza cea mai nocivă care duce la presupusa distrugere a planetei și a mediului înconjurător. Pentru a preveni apocalipsa globală a planetei se impune, zic ei, dispariția în întregime a speciei umane.

Majoritatea covârșitoare a celor care împărtășesc această ideologie sunt tineri occidentali care au nevoie de atenție și caută să-și consume cu timpul lor liber. Pentru a atrage atenția, ei decurg la acțiuni radicale: ocupă străzi întregi, poduri, clădiri, se leagă cu lanțuri de-a curmezișul străzilor pentru a atrage atenția. Sunt anarhiști care cer abolirea guvernului și a autorităților, interzicerea traficului aerian, a trenurilor, a mașinilor. Acestei mișcări i se alătură un număr în creștere de actori, vedete de cinema, vedete rock etc.

Pe 7 octombrie sunt planificate demonstrații de tip ER (Extinction Rebellion) în Berlin, Paris, Amsterdam, Madrid, Buenos Aires.

Mișcarea ecologistă începe să devină la moda și în România. Ecologismul, însă, nu mai are nimic de a face cu conservarea mediului și combaterea poluării. S-a transformat într-un cult, o religie secularistă, o ideologie care vede în ființa umană cea mai nocivă și oribilă creatură a Creației.

Un cult care cere limitarea familiilor la cel mult doi copii, o mișcare care ridiculizează și rușinează familiile numeroase, care cere impunerea de taxe speciale și mari pe familiile care au mai mult de 2 copii și care promovează avortul și orice manifestări sociale care duc la reducerea populației planetei.

Peter Costea

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la O nouă nebunie ecologistă: rebeliunea pentru extincția speciei umane

  1. Pingback: O nouă nebunie ecologistă: rebeliunea pentru extincția speciei umane — Ciprian Barsan – Blog Creștin Ardelean Viorel

Comentariile sunt închise.