About

  
24 Noiembrie 1975 a fost ziua când Dumnezeu a îngăduit să mă nasc, într-un loc mirific, Ocna-Mures. Nu știu cum a fost aceaa zi, însă am aflat că în loc de flori, mama a primit reproș, tata și-ar fi dorit ca eu să fiu fată… A urmat apoi o primă ceartă, cauzată de alegerea numelui, Irinel sau Ion. M-am ales cu numele de Ciprian Ioan.

Copilăria mi-a fost marcată de momente grele, groaznice, pline de gălăgie. Am crescut înconjurat de țipete, certuri, bătăi, toate acestea din pricina unui păcat săvârșit de către mama mea: beția.

Nu mă plâng, a fost școala mea, a trebuit să trec pe aici. Pot să-i înțeleg pe cei care trec azi prin ceea ce am trecut eu, ieri.
Șansa pe care am avut-o, a fost că pe data de 26 Aprilie 1992, Dumnezeu mi-a ieșit în cale. Întâlnirea cu Isus a avut loc în Biserica Penticostala Filadelfia din Giurgiu. 

Dumnezeu m-a schimbat, am fost cucerit de iubire, mi s-a ridicat povara…
Cel care a predicat în acea zi a fost fratele Luigi Mitoi, omul pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a mă crește și pregăti pentru lucrare. 

Nu mi-a fost ușor, dar alături de Dumnezeu și înconjurat de dragostea fraților am reușit să ies din întuneric și să pășesc prin credință, spre Lumină! 
La vârsta de 20 de ani și 6 luni în luna mai anul 1996, am fost ordinat în slujba de diacon (necăsătorit, probabil cel mai tânăr diacon din istoria Bisericii Penticostale din România) în Biserica Filadelfia din Giurgiu, în comisia de ordinare, a făcut parte și fratele Emil Bulgăr, pe vremea aceea președintele Alianței Evanghelice din România.
Au trecut anii, iar Dumnezeu văzând că nu puteam supravețui singur, mi-a dăruit-o pe Ribana, cu care m-am căsătorit în anul 1998, din același an am început slujirea în Biserica Penticostală „Cezareea” din Reșița.

Din 04 Decembrie 2011, cu ajutorul Domnului, slujesc alături de o echipă binecuvântată în Biserica Izvorul Vieții, din același minunat oraș, Reșița! 

În drumul spre cer, Dumnezeu ne-a oferit în dar, două diamante: Paul și Luca!
Doamne acum îți mulțumesc!

Trecutul îmi este șters, prezentul este binecuvântat, viitorul asigurat de Dumnezeu…

Îți mulțumesc că mă iubești, m-ai răbdat, îți mulțimesc pentru tot ce vrei să faci pentru mine. 

 

45 de răspunsuri la About

 1.     Slujiți cât de bine puteți, căci răsplata vă va fi mare!
      Multă sănătate și binecuvântare!

 2. yonnitoiu zice:

  Cand erati student la Institutul Teologic, impreuna cu fr. Ghita Mocan mi-ati fost profesor la seminar la Craiova. Erati un frate special,si apreciat de toti.Am ramas cu amintiri frumoase si nu v-am uitat. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea putere si mult spor in lucrarea Domnului. Amin !

 3. O adresă e-mail de contact se poate?

 4. viorelchis zice:

  La mulți ani! Sănătate, fericire, bucurie și binecuvântării divine alături de cei dragi!

 5. Pace frate Ciprian. Vă scriu aici pentru că este singurul loc unde am putut să postez un comentariu. Personal detest polemicile dar mă văd obligat din nou să iau atitudine. Nu o să comentez faptul că nu am putut face comentarii pe facebook sau la o postare de pe blogul tău, la un articol pe care eu l-am scris, deși poate ar fi cazul. Nu comentez nici faptul că orice bogger care se respectă când preia un articol de la alții, fie îi cere permisiunea autorului, fie folosește metoda reblogging. Ceea ce vreau să-ți spun totuși este că eu nu mă numesc beni draghici așa cum ai scris la subsolul articolului, și cred că era normal (ca să nu spun mai mult) ca sursa să fie cu link spre articolul original. Oricum îți doresc succes în spațiul virtual.

 6. Sunteți un om minunat, frate Ciprian! Dumnezeu să vă ajute în lucrarea ce o faceți și ea să propășească!
  Rămâneți o binecuvântare pentru cei din jurul dvs.!!

  Cu drag,
  Flavius A.

 7. cornelilioi zice:

  Pace Ciprian, am adaugat blogul tau pe lista mea de bloguri! Fii binecuvantat.

 8. O întrebare! Credeți tot cuvântul lui Dumnezeu din Biblie?

 9. Nu acest lucru am întrebat! Multi oameni se laudă cu gândirea lor sau cu credința lor.
  Biblia spune:
  Mulţi oameni îşi trâmbiţează bunătatea; dar cine poate găsi un om credincios? (Proverbe 20:6)

  • Eu ma laud cu Dumnezeu meu! Am fost in intuneric iar El ma salvat!

  • Foarte bună remarcă…
   E destul de dificil să găsești oameni cari să fie credincioși.
   Dar vorbind despre credincioșie aceasta pleacă de jos în sus de la familie și atinge ultimul stagiu care este Dumnezeu. Nu putem spune că suntem credincioși lui Dumnezeu dar nu suntem credincioși famililor noastre, comunității din care facem parte, celor de la locul de muncă, societății în general.
   Dacă totuși o facem atunci nu ne dăm seama cât de ipocriți suntem…

 10. Ironia de regulă e tendențioasă…
  Îl iau din nou ca exemplu pe Ilie și spun că ironia lui era tendențioasă…
  Comunismul era tendențios și anticomunismul era tendențios.

 11. Revin la întrebarea de la început, la care nu ai răspuns și vreau să precizez că nu este nimic tendențios in ea. Ideea principală este de a zidi și nicidecum de a distruge, prin urmare nu implică IRONIE, INVIDIE sau IPOCRIZIE.
  Crezi tot cuvântul lui Dumnezeu din Biblie?

 12. Deci, crezi că Dumnezeu alege pe cine vrea, și nu este nicidecum alegerea oamenilor?
  „Voi avea milă de oricine-Mi va plăcea să am milă şi Mă voi îndura de oricine-Mi va plăcea să Mă îndur.” Aşadar nu atârnă nici de cine vrea, nici de cine aleargă, ci de Dumnezeu, care are milă. (Romani 9:15-16)

 13. Aștept răspunsul…! Mulțumesc.

 14. Două întrebări.
  1. Dumnezeu împietrește pe unii, iar de alții are milă și se îndură de ei, sau El are milă de toți?
  2. Atunci când predici, predici alegerea pe care o face omul, sau predici că nu omul alege ci Dumnezeu însuși face alegerea?

 15. Har si pace de la Domnul Isus, frate Ciprian! Apreciez foarte mult faptul ca v-ati abonat la „Crestini de catifea”. Domnul sa va binecuvinteze deplin impreuna cu casa dvs.!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s