Platforma PRODOCENS – în prima linie pentru apărarea și promovarea valorilor creștine

Marți, 23 septembrie, în cadrul unui eveniment festiv în Palatul Parlamentului, s-a lansat Platforma PRODOCENS, o platformă care se adresează vorbitorilor de limbă română prin intermediul celor mai noi metode de comunicare în masă, având ca scop primordial apărarea și promovarea valorilor creștine.

Sub titlul „Fii Lumină”, evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 200 de persoane, printre care s-au aflat și au luat cuvântul Președinții Cultelor Evanghelice din România, reprezentații Bisericii Ortodoxe Române și ai Bisericii Catolice din România, pastori, membri ai Parlamentului, jurnaliști de la TVR, Radio România Actualități, Credo Tv, Speranța TV, A7 TV, Radio Vocea Evangheliei, toți făcând apel la unitate și acțiune în jurul valorilor și principiilor creștine de care societatea are nevoie astăzi, în special prin intermediul internetului și al platformelor sociale.

Platforma lansată oficial marți a început să funcționeze încă din 2014, fiind înființată de Cătălin Vasile, unul din membrii de coordonare  ai Coaliției pentru Familie.

„Acest proiect s-a născut din viziunea personală de a răspunde provocărilor specifice vremurilor pe care le trăim și pentru a pune la dispoziția românilor resurse care să le ofere o alternativă pozitivă la subcultura și nonvalorile promovate din ce în ce mai agresiv în spațiul public.

Suntem convinși că valorile creștine reprezintă valorile fundamentale ale poporului român, iar promovarea și aplicarea lor în societatea contemporană dominată de incertitudine și conflicte pot conduce la un echilibru etic și spiritual. România are nevoie si trebuie să promoveze, prin puterea exemplului, persoane și inițiative care să reflecte perspective creștine coerente și relevante.

Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au participat la acest eveniment, partenerilor Platformei PRODOCENS, televiziunii Credo TV și Desiderio Quintet din Timișoara, care ne-a încântat cu programul muzical susținut”, afirmă Cătălin Vasile, fondator şi preşedinte al Asocieţiei PRODOCENS Media.

Sursa:

https://www.stiripesurse.ro/platforma-prodocens-in-prima-linie-pentru-apararea-i-promovarea-valorilor-cre-tine_1386778.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.