Biserica locală nu este UBER.

Am o rugăminte pentru creștinii autentici: nu fiți navetiști ecleziali!

Navetistul pornește de la următoarele premise: mașina este a ta. Tu ai cumpărat-o. Tu-i plătești uzura. Tu-i faci plinul. Eu mă urc. Plătesc atât cât am fost dus. Ajung unde doresc. Cobor. Dacă faci vreun accident, ești pe cont propriu. Poate chiar te dau în judecată.

Așa tratează unii bisericiile locale. Vă așteptați ca alții să se închine pe cheltuiala lor, dar așa încât vouă să vă placă. Ai pretenția ca să auzi „în boxele mașinii” ce muzică-ți place ție și ce predici îți plac ție. Va trebui să-ți fim la dispoziție dacă ai vreo preferință. Confortul să fie ridicat și atunci continui să vii. Dar să nu avem vreo așteptare de la tine. Clientul nostru, stăpânul nostru.

Dacă nu ne ridicăm la standardele tale, te vei plânge. Ne vei critica. Ne vei oferi mai puține „stele” și ne vei lăsa recenzii negative. Așadar, trebuie toți să se asigure că tu ești fericit, altfel, faci cu mâna la o biserică mai bună.

Dacă se potrivește o astfel de gândire cu mintea și inima ta, atunci vreau să-ți spun că ai greșit „compania.” Biserica locală nu este UBER. Nu este taxi spre Rai. Prezența ta este obligatorie. Dar nu-i suficientă. Prezența ta trebuie împletită cu participarea ta la zidirea întregului trup local (Evrei 10:25).

Iosua Faur

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Biserica locală nu este UBER.

  1. felicitari

Comentariile sunt închise.