C O M U N I C A T

PRIVIND ACTUL DE PROTECȚIE A CĂSĂTORIEI

Reunit la Anaheim, California pentru o întâlnire specială, Consiliul Pastoral al Convenției Penticostale Române a SUA și Canadei este foarte îngrijorat de votul bipartizan din 29 noiembrie, când Senatul Statelor Unite a adoptat legislația numită „Respectul pentru căsătorie”, care, printre conținuturile sale, a solicitat protecția căsătoriei între persoane de același sex.

Această legislație stă împotriva definiției familiei, așa cum este precizată clar în Cuvântul lui Dumnezeu. În timp ce pretinde că respectă căsătoria, subminează în mod clar familia tradițională și pedepsește oamenii, afacerile și/sau organizațiile care exercită eforturi își cizează libertatea de conștiință față de acceptarea și adaptarea abaterilor de la valorile lor și credințe.

Orice disclaimer și/sau excepție prevăzută pentru organizațiile religioase trebuie privită ca o concesiune temporară până la un moment mai favorabil pentru a adopta agenda completă a mulțimii în stil alternativ.

Prin urmare, nu aprobăm această legislație și suntem împotriva unui alt atac împotriva căsătoriei biblice și a principiilor noastre tradiționale creștine.

Chemăm toate bisericile noastre să se roage și să se pregătească pentru această luptă spirituală care s-ar putea încheia cu persecuție împotriva Bisericii

De asemenea, fiecare biserică ar trebui să se asigure că statutul lor este în mod specific protectiv împotriva unei intervenții a guvernului în aceste probleme.

Vom continua să fim alături de oricare și toate organizațiile cu aceeași minte și să contribuim la lupta împotriva forțelor răului.

Dumnezeu să aibă milă de aceste State Unite ale Americii!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid034X4z8nD2ULBWFPHNK3mqNg2dsmRuatA588AAEvHo37i8asBGgR34YMuHpthc4RmSl&id=100001751122451

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.