La mulți ani buni și rodnici TEODORA!

TEODORA ÎMPLINEȘTE ASTĂZI 12 ANI !

1 Cronici 29:11-12 ”A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai pesus de orice! De la Tine vine bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta este tăria şi puterea, şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.”

Teodora împlinește astăzi 12 ani. 05 Aprilie este ziua în care celebrăm intervențiile supranaturale ale Domnului în dreptul ei. Dacă minunile Lui s-ar fi oprit, atunci drama de la începtul acestui an când Teo a suferit o nouă intervenție chirurgicală cu risc major, ar fi făcut ca această zi să fie una tristă. Dar El este Stăpân, se înalță mai presus de orice și mai ales își supune toate lucrurile! Iar El a hotărât VIAȚĂ!

Noi continuăm să privim uimiți și să învățam de la acest copil special ce înseamnă să lupți pentru viață chiar dacă toate lucrurile îți stau împotrivă. Am afirmat și anul trecut însă contextul actual impune un remember: viața Teodorei nu a fost și nici în prezent nu este una roz. Însă nu culoarea vieții produce bucuria ci liniștea și încrederea că Domnul este în controlul fiecărui detaliu!

Teodora împlinește 12 ani! La fel și noi… Iar puterile noastre, ușor ușor, scad! Am început să obosim tot mai des și mai ales să cedăm fizic. De n-ar fi EL … nu ne-am mai putea ridica din căderile noastre!
Atunci când ai un copil special, cu handicap neuropsihomotor grav, cu probleme și limitări, trebuie să accepți că și tu, ca părinte, ai devenit unul … special, cu aceleași probleme și limitări! Nu te aștepta să fii înțeles sau acceptat! De cele mai multe ori îți este greu ție însuți….să te accepți în această situație.

În fiecare clipă ești în postura unei alegeri extrem de dificile: fie renunți la lupta pentru viața și recuperarea copilului în favoarea vieții tale confortabile de dinainte, fie … renunți la propria viață în favoarea vieții copilului tău. Noi am ales varianta a doua însă nu-i judecați pe aceia care au ales prima variantă. În astfel de circumstanțe limitele umane își spun, de ce le mai multe ori, cuvântul!

Anul trecut, chiar de ziua ei, Teodora se confrunta cu o infecție ce a ținut-o timp de 4 zile cu temperatura de 40. Anul acesta, tot de ziua ei … o viroză respiratorie cu febră și toate cele. Diferența este că din păcate, anul acesta… am picat și noi. (O răceală extrem de agresivă care, pe mine cel puțin, m-a pus la pat revenindu-mi foarte greu. Mulțumesc din suflet celor care s-au rugat și se roagă pentru noi)

Dar nu pot valurile acestea mici să umbrească bucuriile atât de mari ale Domnului. Apostolul Pavel spunea ”Eu socotesc că suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită faţă de noi.” (Romani 8:18) Reia această încurajare când spune ”Căci întristările noastre uşoare de o clipă lucrează pentru noi tot mai mult o greutate veşnică de slavă.” (2 Corinteni 4:17)

Dacă Teodora, prin toate suferințele și întristările trăite poate zâmbi și lupta, atunci ne adunăm puterile, zâmbim și luptăm și noi știind că alături ne este Domnul despre care spune Biblia: ”Cu Dumnezeu vom face isprăvi mari… (Psalm 60:12)

Îi mulțumim Domnului pentru tine, Teodora! Îi suntem recunoscători că a hotărât VIAȚĂ în dreptul tău și-I mulțumim pentru acest dar divin și prețios! Rostim în dreptul tău binecuvântări cerești și pământești, protecție la fiecare pas (ne rugăm ca în Numele Lui să poți face singură acest pas căt de curând…), SĂNĂTATE și o mărturie puternică a manifestării Puterii Lui în viața ta!

TE IUBIM! LA MULȚI ANI, TEODORA!

https://www.facebook.com/100000482993310/posts/8045421025483917/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la La mulți ani buni și rodnici TEODORA!

  1. Valeria Iancu spune:

    La multi ani binecuvantati Teodora!

Comentariile sunt închise.