4. Hristos și voi mi-ați fost comoară… Jurnal de covid

De cum ați primit vestea îmbolnăvirii mele mi-ați scris sute și sute de mesaje de încurajare. Vă mulțumesc. Mi-au fost de mare folos. Singur prin necaz e mult mai greu, dar cu voi a fost puțin mai ușor.

De cum ați primit vestea îmbolnăvirii mele v-ați rugat și ați mijocit pentru mine și familia mea. Numărul celor care s-au rugat nu poate fi ținut în seamă. Am auzit și de cei care au postit. Am auzit că un frate a postit postul Esterei pentru vindecarea mea. Tot acest efort al vostru m-a copleșit până la lacrimi.

De cum ați primit vestea îmbolnăvirii mele v-ați îngrijit să nu duc lipsă de nimic în spital, dar v-ați îngrijit și de familia mea acasă. Soția mi-a povestit că a fost încurajată de vizitele voastre, de mesajele și telefoanele voastre. Mulțumesc.

Vă iubesc în Hristos și mulțumesc lui Dumnezeu pentru voi toți. V-am iubit, v-am slujit și v-am respectat cum am putut mai bine, dar acum o fac mai mult. Sper să pot fi și eu pentru voi, la vremea potrivită, o binecuvântare cum ați fost și voi pentru noi.

Dumnezeu să vă țină în seamă tot binele făcut și să vă răsplătească după bunătatea Lui. Fiți binecuvântați.

David Gabriel

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.