Scrisoare Deschisă

Domnule Dan Barna

1. Faptul că unii nu-și educă copiii nu înseamnă că trebuie tu să educi toți copiii la grămadă care sunt deja educați.

2. Faptul că sunt prunci needucați nu înseamnă că are vreo legătură cu religia, dacă cumva apropoul cu evul mediu are de a face cu asta. Apostolii marxiști știu totul despr evul mediu.

3. “Dreptul la educație pentru sănătate” pentru adolescentele care rămân însărcinate ce înseamnă? Avort, curvie protejată, masturbare etc?

4. Cum se face că cei care nu au DREPTUL de a-mi educa sexual copiii sunt cei mai preocupați de ea? Ce îmi spune mie despre ei?

5. Să crezi că poți tu, un străin, decuplat total de viața copilului meu, să educi un copil de 7 ani într-unul din cele mai sensibile domenii ale vieții sale este un gest de ignoranță crasă, iresponsabilitate și o traumă pentru sufletul copilului.

6. Cum pot niște politicieni iresponsabili care nu-s în stare să pună pe picioare infrastructura și sănătatea să pretindă că pot decide în privința educației sexuale a copiilor mei?

7. Eu cred că frica dumneavoastră este problema și proiectați asupra noastră o frică imaginară. Vă este frică de creștinismul adevarat, de perspectiva creștină despre sexualitate și de faptul că părinții zvâcnesc crezând, dacă îți vine să crezi, că pruncii sunt ai lor, nu ai statului.

8. Numărul mare de mame minore nu trebuie înlocuit cu o pandemie de curvie la minore și tot felul de perversiuni învățate prin “educația sexuală”.

9. Nu că mi-aș schimba opinia dar când veți expune public programa aceea bazată pe “dreptul la educație pentru sănătate”? Ce anume considerați “educație pentru sănătate”? Ultimile proiecte de educație sexuală erau de fapt pervertire sexuală. S-o fi schimbat lupul?

10. Nu este o obrăznicie ca un politician să numească părinții, singurii calificați și responsabili de educația copiilor, că sunt iresponsabili pentru că refuză ca niște străini să semene în sufletele copiilor la vârste fragede tot felul de perversiuni? Nu este, de fapt, un gest de maximă responsabilitate?

11. Numărul mare de mame minore nu apare în familiile cu educație creștină. Deci, nu ne luați la grămadă. Informarea cu sexologie marxistă poate te scapă de mame adolescente, dar nu de imoralitate și holocaustul avorturilor. Bănuiesc că acestea din urmă fac parte din “educație”.

12. Să fie clar, nimeni nu refuză educarea sexuală a copiilor. Refuzăm ca noii profeți neo-marxiști să fie pedagogi în educarea sexuală. Părinții sunt pedagogii aici, nu evangheliștii voștri.

Nu, mersi, nu primesc sfaturi dacă n-ai schimbat măcar un pampers la propriul prunc.

Andrei Croitoru

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Scrisoare Deschisă

  1. Pingback: Scrisoare Deschisă — Ciprian I. Bârsan – ~ Nard ~

Comentariile sunt închise.