IN MEMORIAM

NECROLOG

 

IFRIM FILARETA s-a născut la data de 5 Februarie 1967 în Comuna Hudești ,Județul Botoșani fiind al 8 -lea copil al familiei UNGUREANU TOADER ȘI SAVETA din cei 12 copii: Ionel, Dinuca, Stelica, Emil, Olguța , Lidia , Angela, Filareta Dorel, Cornel, Mihai, Adrian.

De mică l-a iubit pe Dumnezeu astfel ca la vârsta de 17 ani ,a hotărât să încheie un legământ în apa botezului și acest legământ l-a păstrat cu credincioșie întreaga sa viață până Dumnezeu a chemat-o ACASĂ .

În anul 1983 l-a cunoscut pe ILIE,cel care urma sa-i fie soț și prieten astfel că la 21 Iulie 1985 ,cei doi s-au căsătorit.Anul acesta s-ar fi împlinit 35 de ani de la acest frumos legământ . Dumnezeu le– a binecuvântat căsnicia cu 4 copii: Ionuț, Alina, Mirela și Larisa, nora Tabita, ginerii : Cristian și Ovidiu și 5 nepoți: Matias, Liora, Shiloh, Eric și James.

     A fost o soție ,mamă,soacră și bunică model, mereu mijlocind pentru familia ei și pentru toți cei care aveau nevoie de rugăciune .A dat dovadă de o înțelepciune aparte fiind și o bună sfătuitoare.Zâmbetul ,blândețea și ospitalitatea ei te făceau să o îndrăgești mai tare !

     Despărțirea este grea plecând la o vârsta de doar 53 de ani ,dar avem nădejdea ca ne vom revedea intr-o zi in Cer la Tatăl .Până atunci va rămâne mereu în amintirea și în inimile noastre .

 NU TE VOM UITA NICIODATĂ !!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.