COMUNICAT – Cadouri pentru copiii internaţi în spital

Mai mulți voluntari l-au însoțit pe profesorul Marius Cimpoae la copiii internați în Clinicile de Pediatrie și în Compartimentul de Oncologie Pediatrică și Transplant Medular de la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Louis Țurcanu” Timișoara. Voluntarii au venit încărcați de cutii frumos împachetate și pline de cadouri constând în rechizite școlare, jucării, dulciuri, căciuli, fulare, mănuși, șosete călduroase, produse de igienă, etc. Au oferit cadouri atât micuților, cât și mămicilor sau tăticilor care îi veghează zilnic pe patul de spital. Unii dintre copii vor pleca de Sărbători acasă, dar cei mai mulți vor petrece Crăciunul în spital. Departe de familie și de prieteni. Și-ar fi dorit să fie acasă, să se joace, să se bucure, să-și trăiască copilăria. Dar, în primul rând, toți și-ar fi dorit să fie sănătoși.

Toate cadourile pentru cei mici au fost strânse în cadrul unui proiect coordonat de Biserica Baptistă Germană Timișoara. Printre cei care s-au implicat și au donat au fost: elevii clasei a V–a de la Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara – diriginte prof. Nicoleta Gruev, elevii clasei a IV-a D de la Colegiul Național „Carmen Sylva” Timișoara – prof. Maria Vărgatu, Biserica Penticostală „Izvorul Vieții” Reșița, elevi de la Școala Gimnazială Comloșu Mare, Asociația Precept Ministries România, membrii Bisericii Baptiste Germane Timișoara împreună cu alți oameni cu inimă mare. O contribuție financiară importantă în cadrul acestui proiect a avut-o Beniamin Cimpoae care pentru a strânge fonduri a lucrat 3 weekenduri consecutive la o spălătorie auto din oraș și toți banii câștigați i-a donat pentru cadouri, împreună cu alte donații obținute de la apropiați. Așa s-au strâns banii necesari și aproape 200 de pachete.

În această săptămână, ca urmare a aceluiași proiect, vor beneficia de cadouri, copiii deținuților de la Penitenciarul Popa Șapcă Timișoara și alții copii care provin din familii defavorizate.

Mulțumim tuturor celor care au donat, mulțumim celor care s-au implicat în pregătire și distribuire, mulțumim domnului profesor Mihai Gafencu pentru că ne-a facilitat această acțiune în spital, mulțumim doamnei profesor Margit Șerban, doamnei conferențiar Smaranda Arghirescu, și în mod special, doamnelor asistente-șef Ramona Kollar și Simona Tamaș!

Soli Deo Gloria!

Cu mulțumire,

prof. Marius C. Cimpoae

#LoveforGod #LoveforPeople

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.