George H.W. Bush: o viaţă în slujba ţării sale!

Fostul preşedinte american, George H.W. Bush, a murit vineri noapte la reşedinţa sa din oraşul american Houston, statul Texas. Nevasta sa timp de 73 de ani, Barbara Bush, a decedat în luna aprilie a acestui an.

Mai mulţi foşti preşedinţi şi alte personalităţi publice americane l-au oamgiat pe cel supranumit „al 41-lea”, pentru că a fost cel de-al 41-lea preşedinte al Americii.

„Prin autenticitatea sa, şarmul său dezarmant şi angajamentul neabătut faţă de credinţă, familie şi ţară, preşedintele Bush a inspirat generaţii de americani ca aceștia să fie, după cum spunea el, „o mie de puncte de lumină” care să ilumineze măreţia, speranţa şi oportunităţile Americii către lumea întreagă!” a declarat preşedintele Donald Trump.

„Viaţa preşedintelui George Bush este un testament al faptului că serviciul public este o chemare nobilă ce poate fi împlinită cu bucurie. Şi el a făcut o treabă extrem de bună în drumul lui prin această viaţă.” – fostul preşedinte Barack Obama.

„A fost un om de mare caracter. Întreaga familie Bush este recunoascatoare pentru viaţa şi dragostea celui ce a fost al 41-lea, pentru compasiunea celor care le-a păsat şi s-au rugat pentru tata.” – fostul preşedinte George W. Bush.

„George Bush a fost un mare american, un lider extraordinar pe timp de război, şi un bun prieten. Deplângem plecarea unui om remarcabil şi dorim familei sale mult bine.” – Pat Robertson, fondator al CBN.

Citește mai mult:

https://www.stiricrestine.ro/2018/12/02/george-h-w-bush-o-viata-in-slujba-tarii-sale/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.