Vești din Madagascar

O ultimă poză cu echipa care ne-am întâlnit pentru această ședință în cadrul organizației 3M cu doamna Sitraka și domnul Rakotonirina Parson. Ne punem la dispoziția lor și le vom da toate datele lucrării noastre în cadrul proiectului din junglă, în Regiunea Manakara, dar și din alte proiecte. Avem mari vise legate de dezvoltarea lucrării de evanghelizare în zone izolate.

Denisa Moldovan, tocmai venită din România pentru un timp de practică misionară de 6 săptămâni, a fost împreună cu noi în acest cadru, poate puțin interealist pentru ea: elicoptere, avioane. Am întrebat-o: Cum ți s-a părut, Denisa? Ea mi-a răspuns: Ca în cărțile despre misiune. 🙂

Ei, este un mare har să fim într-un astfel de cadru. Oamenii, sub călăuzirea lui Dumnezeu, mișcă lucrurile pentru atingerea sufletelor pierdute. Uneori lucrarea se face mergând pe jos în condiții grele; alteori, avansând prin noroaie și păduri cu mașina; alteori – și e mare har: zburând în zone greu de atins și vestind Cuvântul Sfânt oamenilor însetați după o veste bună.

Misiune Madagascar

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.