MARTURIE: Chuck Norris – Citirea Bibliei m-a adus din nou la Hristos

Chuck Norris continuă să fie una din figurile cele mai recunoscute din industria cinematografică, dar mulți nu știu că el este de asemenea un urmaș al lui Hristos, ce vorbește deschis despre experiența lui ca și creștin.

„Eu mi-am predat viața lui Iisus la vârsta de 12 ani. M-am și botezat la această vârstă. Și El creștea înlăuntrul meu. Dar când am avut ocazia să merg la cruciadele pastorului Billy Graham, din păcate am avut puțină treabă cu cinematografia”.

„Tot mai mult pierdeam legătura și din această cauză mi-am pierdut prima mea familie”, a declarat la CBN News.

Chuck Norris s-a îndepărtat de Iisus dar a găsit drumul de întoarcere la Hristos cu ajutorul Bibliei. „Întotdeauna eram mânios, aveam un gol enorm în inima mea și nimic nu mă făcea fericit.

În cele din urmă m-am căsătorit cu o femeie temătoare de Dumnezeu și acasă ea citea Biblia în fiecare dimineață. După un anumit timp ea mi-a zis: vrei să citesc cu voce tare și pentru tine?”, a declarat actorul.

„Așa că m-am așezat și ea a început să citească Biblia pentru mine cu voce tare, în fiecare dimineață. În cele din urmă i-am zis: acum lasă-mă să citesc eu.

Așa am început să citesc Biblia cu voce tare, ca apoi să aud în inima mea că Dumnezeu îmi spune: Chuck, este momentul să te întorci acasă și de atunci a trecut deja suficient timp. Acum inima mea este plină din nou”, a spus.

Chuck revelează de asemenea că programul său național de arte marțiale se bazează în principiile creștine. „Filosofia artelor marțiale se bazează fundamental în principiile Bibliei. Chiar dacă nu vorbim despre Isus, putem vorbi de ceea ce Isus spune în Biblie.

Iubește-l pe aproapele tău și fii o persoană bună. Chiar când nu putem cita Scripturile, putem parafraza ceea ce spune Isus sau ceea ce spune apostolul Pavel, într-o formă indirectă”.

Citește mai mult accesând: http://logosul.ro/2018/01/14/marturie-chuck-norris-citirea-bibliei-m-a-adus-din-nou-la-hristos/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.