Misiunea Madagascar

Timp de 2 săptămâni vom avea la noi pe Gabi Purcar, unul dintre colegii noștri, fost misionar în India. Deoarece acolo se închid porțile și este tot mai greu să obțină viza pe termen lung, ne rugăm ca familia lor să se reorienteze spre Madagascar, unde să facem o echipă frumoasă împreună. Lucrarea este mare, așa că avem nevoie de lucrători experimentați și dedicați.
Gabi și Dana au încă multe de oferit lucrării misionare externe, pentru că Dumnezeu a pus în ei multe abilități și calități, iar o inimă dedicată în întregime pentru o astfel de lucrare, dispusă să plătească prețul locuirii și acomodării într-un teren asiatic sau african este greu de găsit în zilele noastre. 
Rugați-vă pentru timpul pe care îl vom petrece împreună în următoarele 2 săptămâni, pentru că ele vor fi definitorii pentru venirea lor aici, pe termen lung, în marea Insulă Roșie. Ei trebuie să se decidă, călăuziți de Duhul Sfânt, dacă locul lor pentru următorii ani va fi aici sau nu.
Ar fi fost perfect să poată veni amândoi aici pentru această perioadă, însă circumstanțele au împiedicat acest lucru. Credem că în spatele lor este lupta spirituală și Cel Rău, care simte întăritura care vine în lucrarea noastră în aceste momente.

Maecel și Ioana Șaitiș

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.