Ajutor pentru o fetita bolnava de leucemie – Abigail Mocan


Scris de Otilia Șandor – Bihorenii sunt chemați să doneze sânge pentru o fetiță de doar 6 anișori, depistată vinerea trecută cu o formă serioasă de leucemie.

O cheamă Abigail Mocan și are doar 6 ani. O păpușă de fetiță, care din decembrie a început să acuze dureri de spate și de șold. A făcut gimnastică medicală, dar, de curând, i-au apărut niște pete pe corp ca vânătăile.
Săptămâna trecută a ajuns la spital pentru analize. Vineri, 30 decembrie 2016, părinții au primit rezultatul – leucemie.
Forma bolii e serioasă și micuța este în grija fostului ministru al Sănătății, dr. Ritli Ladislau. Acesta împreună cu dr. Gabriela Miculschi, sunt renumiți în țară, alături de colegii lor de la Timișoara, pentru rezultatele extraordinare din ultimii 20 de ani în tratarea cancerelor și a afecțiunilor hematologice la copii. Mulți copii vindecați de acești medici sunt deja adulți și le sunt recunoscători toată viața.
Acum, Abigail a început tratamentul de specialitate. Acesta include transfuzii de sânge. Părinții spun că până duminică există stoc de componente sanguine, dar de luni acesta s-ar epuiza.
Astfel, părinții fac apel la bihoreni să doneze sânge pe numele fetiței. Cei ce doresc să doneze sunt rugați să spună la recepția Centrului de transfuzii Oradea de pe str. Louis Pasteur, numele fetiței (Abigail Mocan) și să nu își facă griji că nu au grupa de sânge a fetiței. Sunt primite toate grupele de sânge fiindcă se extrag anumite elemente sanguine pentru micuța pacientă.

http://mobil.bihon.ro/#!mobilenews/detail/1761746

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ajutor pentru o fetita bolnava de leucemie – Abigail Mocan

  1. Pingback: Ajutor pentru o fetita bolnava de leucemie – Abigail Mocan | DREPTATE ÎN DRAGOSTE

  2. A republicat asta pe Vegheaţi!.

Comentariile sunt închise.