Unul dintre soții Balog a aflat de moartea copiilor. Vezi care e starea lor acum. Dumnezeu să lucreze! 


George și Ligia Balog trec în continuare prin clipe grele și dureroase, la fel ca restul familiei și a prietenilor, care nu se despart nici un moment de holul spitalului, așteptând mereu vești de la doctori. Cei doi soți se află pe secția de Terapie Intensivă, în același salon, fiind conștienți.
George, bărbatul familiei, a aflat despre moartea celor doi copii, conform declarațiilor unuia dintre preoții Bisericii pe care o frecventează, dar soția sa încă nu știe nimic despre acest subiect. Cei doi necesită în continuare o serie de intervenții chirurgicale pentru a putea fi salvați.
Lui George i-a fost cusut ficatul și i s-a scos splina și mai are nevoie zilele următoare de o intervenție chirurgicală, urmând ca apoi să facă recuperare și să aibă parte de îngrijiri medicale menite să îl repună pe picioare. Soția sa Ligia trebuie acum stabilizată pentru a fi aptă să reziste unui transport până la Cluj, acolo unde trebuie să suporte o operație pe coloană.
Cei dragi le sunt mereu alături, iar acum se gândesc doar cum să îi ajute pe cei doi să meargă mai departe în viață. Aceștia strâng donații care să le fie de folos pentru plata intervențiilor medicale care vor urma și a recuperării, familia nefiind una înstărită.
Cei care doresc să doneze, o pot face în conturile:
BALOG TABITA SIMIDA

EUR RO82BTRLEURCRT00E3479301

GBP RO50BTRLGBPCRT00E3479301

RON RO70BTRLRONCRT00E3479302

USD RO25BTRLUSDCRT00E3479301
BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA SATU MARE

Sursa:

http://obiectiv-sm.ro/2016/12/29/unul-dintre-sotii-balog-a-aflat-de-moartea-copiilor-vezi-care-e-starea-lor-acum/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Unul dintre soții Balog a aflat de moartea copiilor. Vezi care e starea lor acum. Dumnezeu să lucreze! 

  1. Molnar Dorin zice:

    Mi-ar fi de folos si un cod SWIFT al bancii. Multumesc

    Apreciază

Comentariile sunt închise.