Luptele Bisericii

Intotdeauna Biserica a fost parte dintr-un razboi spiritual. In vremea apostolilor lupta era cu iudaizatorii si cu Imperiul Roman. Astazi lupta se indreapta catre noi directii:

– Este o lupta cu lumea care vrea globalizare si acceptarea libertinismului secular (aici intra devieriile sexuale, libertatea de a folosii droguri, adoptiile cuplurilor homoxesuale, oficierea casatoriilor intre barbati cu barbati si femei cu femei …..).  

– Apoi lupta cu teroristii care sunt o dovada vie a posedarii demonice care se manifesta si astazi (avem exemplu biblic al indracitul din Gadara vroia sa bata oamenii sa ii omoare, deoarece era posedat). 

– Si in ultimul rand este lupta atipirii spirituale. Viata buna, luxul si bunastarea, dorinta de avere si de stabilitate economica fura tinta crestinului de la cer si o indreapta spre pamant. 

Acestea sunt cateva exemple din luptele pe care Biserica trebuie sa le duca in vremurile noastre. Lupta impotriva Bisericii lui Cristos a fost, este si va fii mereu, deoarece in spatele ei este diavolul care cauta sa distruga si sa cucereasca tot ce Dumnezeu vrea sa construiasca in lumea noastra.

Tiberiu Pop

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.