Către slujitori Altarului…

  
Slujitori ai amvoanelor, DE CE NU STRIGATI IMPOTRIVA ACESTOR ALTARE SATANICE?
Oare de ce sunt unii slujitori ai AMVOANELOR care ne invata insistent de la amvoane sa nu cumva sa spunem ceva despre cei din Colectiv, despre care unii cred ca ar fi chiar niste ingeri nevinovati? 

Eu cred ca cei din Colectiv erau clar in legaturi satanice, cel putin unii dintre ei, inclusiv trupa care canta – vezi semnele ce le faceau, simbolurile lor, videoclipul cu dragonul care isi inghite coada, semn satanic clar, etc, etc.

Dar noua ni se cere insistent sa NU CUMVA SA STRIGAM IMPOTRIVA ALTARULUI LUI BAAL !!

DE CE ???

Dar voi, slujitori ai amvoanelor, DE CE NU STRIGATI IMPOTRIVA ACESTOR ALTARE SATANICE?

DE CE?

Acei tineri isi bateau joc de Dumnezeu, se jucau cu cel rau si chiar se inchinau satanei, iar slujitorii Bisericilor se intrec sa dea tot felul de comunicate aiuristice, care mai de care mai limbaj de lemn fara nicio valoare.

N-am vazut in niciun comunicat cuvintele: PACAT, IERTARE, POCAINTA, CRISTOS !!

Spunea John McArthur: cea mai mare dovada de dragoste crestineasca pentru homosexuali este sa le spunem ca vor ajunge in iadul vesnic.

As face aceeasi paralela aici, si le-as spune tuturor celor ramasi in viata dupa Colectiv si familiilor celor decedati: NU MERGETI PE CALEA CELUI RAU pe care au mers cei pe care ii plangeti azi, si pentru care plangem si noi impreuna cu voi si ne rugam pentru voi.

Va iubim, ne pasa de voi, ne este mila de voi, si NU din rautate va spunem ca tot ce are atingere cu cel rau se sfarseste… RAU !!!!

Va spunem aceste lucruri din bunatate si pentru ca va iubim cu dragostea lui Cristos !!

De ce niciun slujitor al Bisericii nu s-a dus in fatza la Colectiv inaintea tragediei sa strige impotriva acelui altar satanic, iar acum ne invata sa NU ZICEM NIMENI NIMIC !! 

Dar de ce nu au iesit acesti slujitori pe strazile oraselor si satelor sa strige: POCAINTA, POCAINTA, POCAINTA ???
As vrea sa mai vad NEBUNI PENTRU CRISTOS, strigand in toata Romania: Oameni buni, lipiti-va de Cristos, nasteti-va din nou si cereti-va iertare pentru pacatele voastre !!
Doamne, ai mila !!

Doamne, Tu esti sfant si drept, si plin de bunatate.

Dar nicidecum nu ingadui ca cineva sa-si bata joc de Tine.

Doamne, ai mila de toti cei care sufera acum cumplit si de familiille lor, si da-le harul POCAINTEI si al intoarcerii la TINE, VINDECATORULE SI SIGURULE DUMNEZEU VIU SI ADEVARAT, ACUM SI-N VECII VECILOR, amin !

Ioan Ciobota

Acest articol a fost publicat în Mesaje pentru suflet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Către slujitori Altarului…

  1. … _ @ [“Pastor ?! _ Ciprian Barsan: … -Slujitori ai amvoanelor, DE CE NU STRIGATI IMPOTRIVA ACESTOR ALTARE SATANICE?”]

    _”Basme si povesti lumesti si babesti, ale omenilor stricati la minte, lipsiti de Adevar /[slugitori pentru pantecele lor (vezi) _ Romani[a] 16/18; _ 2 Petru 2/1-3], de care lumea trebuie sa se fereasca” (vezi prorociile / coroboreaza) _ 1 Timotei 6/4,5; 4/7; _ 2 Timotei 4/3,4,

    care s-au facut ei intre ei pastori si preoti si dascali, [si] al caror Dumnezeu este pantecele nesatul (vezi / coroboreaza) _ Filipeni 3/19; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24,28,

    calauze oarbe [care Ma cinstesc doar cu gura si buzele] si care grabesc caderea in groapa a celor lesne crezatori (coroboreaza) _ Matei 15/8,14; _ Matei 7/6-8; _ Luca 6/39; _ Romani[a] 16/18,

    zicandu-si ca sint invatatori si pastori si dascali, si care [zic ca invata] nu vor ajunge niciodata la deplina cunostinta a Adevarului [Cartea fiind inca pecetluita] (vezi / coroboreaza) _ Daniel 12/4,9; _ Ioan 4/25; _ Isaia 29/10-13,[14]-16; _ Romani[a] 11/8; _ Deuteronom 29/4.

    = Cu stima. –Mesia (vezi detalii in pagina): _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com
    [[[[[[[[[[[[

  2. Aveti mare dreptate Dumnezeu sa va binecuvinteze. Dumnezeu nu se lasa batjocorit de nimeni.
    Vai de cei ce zic binelui rău si raului bine. Dumnezeu este dragoste,dar totodata este si un foc mistuitor. Dumnezeu sa ne ajute ca-ntotdeauna sa spunem adevarul si sa nu ne fie frica de oameni. Mai degraba sa ascultam de Dumnezeu decât de oameni. Mie nu mie frica sa spun adevarul la oameni chiar daca nu le place.

Comentariile sunt închise.