Un mesaj interesant de pe internet…

IMG_6610.JPG

În relatarea cu Sodoma şi Gomora, Avraam a întrebat pe DOMNUL dacă va distruge cetatea în cazul în care El ar găsi 50 de oameni buni în cetate.

Şi Domnul a zis: „Dacă voi găsi în Sodoma cincizeci de oameni buni în mijlocul cetăţii, voi ierta tot locul acela din pricina lor.”Geneza 18:26.

Filmul ” Corpus Christi ” urmează să fie lansat în acest an, în iunie-august. Este un film dezgustător care urmează să apară în America, mai târziu în acest an, care-L descrie pe DOMNUL IISUS HRISTOS şi pe ucenicii Lui ca homosexuali ! Ca un joc nesăbuit, acesta a fost deja în teatre pentru un timp. Este numit „Corpus Christi”, care înseamnă „Trupul lui Hristos”. Este o bătaie de joc a Domnului nostru. Dar noi creştinii putem face ceva.
Iată de ce eu îţi trimit acest e-mail. Dacă-l trimiţi mai departe, am putea preveni ca acest film să fie prezentat în Canada şi America şi Europa.

Haideţi să ne unim pentru credinţa noastră şi să oprim această bătaie de de joc de DOMNUL IISUS HRISTOS, Salvatorul nostru ! Eu trimit acest mesaj la toţi cei care cred că vor aprecia faptul că sunt informaţi. Vă rugăm să ne ajutaţi să prevenim astfel de ofensă împotriva lui Dumnezeu. Nu e o petiţie să o semnaţi, nu e nicio limită de timp, sau număr minim de persoane pentru a trimite acest mesaj mai departe altora. Vă ia mai puţin de 2 minute!

Dacă nu sunteţi interesaţi şi dacă nu aveţi 2 minute pentru a face acest lucru, să nu ne plângem dacă Dumnezeu nu o să aibă timp pentru noi!!!

Imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă acest film l-ar ilustra pe Mohammad în acelaşi mod… lumea islamică ar fi în flăcări !! Aparent, unele regiuni din Europa au interzis deja cu succes acest film.

Acest articol a fost publicat în Pastorale și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Un mesaj interesant de pe internet…

  1. Pingback: 7 postări în Top 50 WP (19.10.2014) | Romania Evanghelica

Comentariile sunt închise.