Madagascar -Proiectul Betezda

🚑🚨𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥ă 𝐁𝐞𝐭𝐞𝐬𝐝𝐚 î𝐧 𝐚𝐥𝐞𝐫𝐭ă! ☎️🚨
Săptămână de săptămână suntem cu Clinica mobilă în alertă. Abia reușit să cumpărăm de la depozitele de medicamente un set mare de medicamente, că se ivesc și pacienții, oamenii care au nevoie de ele, deoarece sunt bolnavi.
În avem de obicei marți, miercuri și joi pe doctorul Fils la noi, dar și în alte zile în care avem „misiuni medicale”.
💊💉🩹Marți am încărcat, sortat și așezat în rafturile clinicii mobile medicamentele pe care le-am comandat la depozit.
🩺🩹💉 Miercuri seara am fost cu clinica mobilă Betesda la copiii străzii din Antaninarenina, așa cum facem din două în două săptămâni.
🩺Joi, în cursul zilei, consultații „la domiciliul” nostru, copii, prieteni, oameni necăjiți care au nevoie de ajutor medical, iar noi îi chemăm la noi acasă, unde este Clinica mobilă Betesda.
🩺💊🌡🩹 Astăzi, de foarte dimineață, Ioana, dr. Fils, Fred și dr. Honorine au plecat într-un sector al capitalei, lângă Colliseum, ca să ofere ajutor medical într-un proiect mare de evanghelizare cu femei din Antananarivo, în colaborare cu Assemblée de Dieu. Undeva în jurul orei 10.00 a.m. am sunat-o pe Saitis Ramona Ioana, soția mea și am întrebat-o despre cum au ajuns și cum se desfășoară ajutorul medical. Avem deja peste 30 de pacienți pe care reușiseră să îi consulte și să le ofere medicamente pentru bolile lor.
Iată deci, că suntem tot în alertă.
Săptămâna viitoare vom ajunge la închisoare cu ajutor medical, dar vor relua și acele întâlniri din școlile Mica Sirenă și Școala Primară de Stat din Ambohibao. Ar trebui în viitorul apropiat să ajungem din nou la Școala Teologică Assemblée de Dieu, și…uite așa, suntem tot într-un circuit.
După călătoria anterioară, acum 3 săptămâni, pe direcția Antananarivo – Anjiro – Brickaville – Toamasina – Manambatana – Vohitsara – Ampasimbe, unde peste 400 de persoane au primit îngrijire medicală, avem doar mărturii bune. Păstori cu care am lucrat în unele localități și bărbați și femei care au primit îngrijire medicală, ne roagă să trecem din nou prin zonele lor, pentru că și alții au nevoie de ajutor medical, dar și de îngrijire spirituală.
Am terminat de făcut rapoartele medicale către Direcțiile de Sănătate unde am oferit ajutor medical și le-am trimis în toate aceste localități, așa cum ne cere Ministerul Sănătății.
Iată că lucrarea medicală ia amploare din ce în ce mai mare, iar Clinica mobilă Betesda devine un punct strategic în lucrarea pe care o facem, alături de Educația creștină, cursurile de la Școala Teologică ADD din Antananarivo, Proiectul After-School Kairos, evanghelizarea copiilor prin Proiectul Vestea Bună, Evanghelizările și ajutorul medical în închisoare, ajutorul medical la Copiii străzii – Proiectul „Copii fără identitate”, Lucrarea cu leproșii din Manakavaly, lucrarea prin JoyRadioAfrica online sau Proiectul Radio Filadelfia – pe care l-am închis parțial, lucrarea cu Bărbații Creștini din ADD, evanghelizarea și plantarea de Biserici din regiunea de junglă din sud-est – în regiunea Managara. Domnul este Bun! În Madagascar este mult de lucru, nu avem timp să ne odihnim foarte mult și suntem binecuvântați să vă avem alături de noi prin încurajările, banii și rugăciunile dumneavoastră!
Vă îmbrățisăm cu mare dragoste și vă suntem recunoscători pentru toată implicarea dumneavoastră. Sunteți eroii acestor oameni, iar datorită banilor dăruiți, oferiți Viață unor oameni care au șanse puține la viață. Atât acum, cât și în ziua aceea, Domnul vă va răsplăti dragostea manifestată față de acești oameni dragi nouă, dar și dvs, spunându-vă: „Ori de câte ori ai făcut aceste lucruri (îmbrăcat, îngrijire medicală, vizite în închisoare, mâncare – haine – saltele la leproși, predicare celor ascunși în pădurile și locurile izolate din sudul extrem) acestor neînsemnați frați ai Mei, Mie mi le-ați făcut!
Dacă Domnul ți-a vorbit inimii, împarte efortul tău în dragoste cu frații tăi din Madagascar, implicându-te prin conturile de mai jos:
💳 Implicare în lucrarea misionară din Madagascar: https://misiunemadagascar.ro/prin-sustinere-financiara/
🌾Lucrare în Madagascar (EN, RO) – https://joy4madagascar.org
📰 Gânduri din Madagascar – https://misiunemadagascar.ro
🎙️Radio online din Madagascar: https://joyradioafrica.com📡

fifalianaindray #purtatoriibucuriei

misiunemadagascar

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.