Vești bune despre soțul scriitoarei Ligia Seman! Să continuăm să ne rugăm!

Dragi frati si surori, va mulțumim din toată inima pentru rugaciuni!
„Vă mai spun iarăși că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri.”
Matei 18:19
Progresul lui Tibi începe sa se vadă și va fi tot mai vizibil pentru ca noi credem în Dumnezeul supranaturalului.
Impreuna cu iubitul inimii mele trecând mai mult decât biruitori prin valea umbrei morții pentru ca Isus este Dragostea Desăvârșită și Pastorul nostru.
Multumesc Domnului pentru ca zilnic pot petrece 3- 4 ore cu Tibi la Spitalul Judetean din Timisoara.
Fiind el în situația aceasta- imobilizat la pat, m- a uimit când asezandu- ma „ciuci” lângă el , m- a privit în ochi și mi- a soptit: ” Te iubesc”.A întins spre mine mâna drepta pe care o poate mișca și a început el sa îmi maseze spatele…asa cum știa ca îmi place…mie…asa cum facea in fiecare seara cand ne puneam in pat…Bineînțeles că acum îi fac eu masaj ore în șir… împreună cu Rebeca, fiica noastra…
Cat de mare e iubirea din inima lui Tibi! Atat de grandioasa și protectiva…Strălucește cu o lumina infinita… chiar și în aceste momente…
Stiu sigur ca- din nou…și asta cât de curând- fata lui frumoasa va străluci la lumina celui mai prețios zâmbet- zâmbetul fiilor slavei, al moștenitorilor care i- au în stăpânire ce este a lor încă de aici de pe pământ.Sotul meu este un viteaz luptător în armata Domnului și, în curând va marturisi minunile Domnului.
Multumesc Domnului pentru prietenii noștri, slujitori puternici și încrezători neclintiti în Cuvântul lui Dumnezeu care s- au rugat azi pentru preaiubitul meu sot, Timotei.
„Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, și prin rănile Lui suntem vindecati.”
Isaia 53:5

https://www.facebook.com/100002774811169/posts/pfbid0378vBDtNdaZbMMheq5JEKHAHtqq3pSnrADpj5ec9ZH99kw4K47DzGo1uajyRbkvXtl/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.