Lupta în rugăciune



La începutul lunii iulie (9-12), se apropie sărbătoarea islamică Kurban Bayram, perioadă în care creștinii de aici au mai multe provocări, războiul spiritual este mai intens resimțit, prin urmare au nevoie de mai multă rugăciune.

Să ne rugăm pentru situația economică a țării, care scapă tot mai mult de sub control. Nu există locuri de muncă, oamenilor nu li se plătesc salariile din cauza prăbușirii monedei naționale, în timp ce prețurile cresc tot mai mult la elementele de bază, chiriile la locuințe au crescut cu peste 100% în ultimele 3 luni.

Creștinii sunt tot mai mult discriminați din cauza credinței lor, fiind privați de ajutoare sociale (care oricum sunt precare) și le este foarte greu să găsească loc de muncă. Să luptăm în rugăciunile noastre pentru protecția creștinilor localnici care suferă presiune din partea familiei să fie parte a sărbătorilor islamice din 9-12 iulie. Ne rugăm ca ei să-L experimenteze pe Dumnezeu tot mai mult, în toate domeniile vieții lor.

Victor și Priscila (pseudonime), lucrători într-o țară europeană cu majoritate musulmană covârșitoare.

Pentru a citi întreaga scrisoare de informare vă invităm să accesați: https://www.apme.ro/dumnezeu-lucreaza-si-in-pustie/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.