Ce să faci în vreme de război? (5)

Dacă îți spune cineva că viața trebuie să-ți fie numai flori și veselie, nu-l crede, Biblia ne arată altceva, chiar dacă stai aproape de Domnul, viața e o luptă crâncenă, și uneori sunt răni adânci și grele, dar cu toate rănile și suferințe care pot apărea, finalul acestui război este grandios!
Însă tu dragul meu:

RABDĂ până la capăt !
ROAGĂ-TE cu credință!
RĂMÂI curat !

Cerul te așteaptă, iar acolo în cer nu va mai fi lacrimă, nici necaz, război, lupte, emigrare,  ci doar bucurie, pace și lumină! Se merită să lupți și să rabzi până la capăt!

Diavolul ne pândește, încercând să dărâme, să distrugă relația noastră personală cu Dumnezeu. Pentru a cuceri inimile noastre, el se folosește de PĂCATPLĂCERI interzise și POFTE, în esență aceeași stare de revoltă împotriva Creatorului și a creației. De când a intrat păcatul în lume, avem de-a face cu egoismul, de fapt, căderea în păcat a pornit și a fost inițiată de Satan, ucigașul, vicleanul, ispititorul.
Cred că, păcatul egoismului este o posibilă cauza a războiului azi !
Relațiile umane devin DIFICILE atunci când EUL se a ridică mai presus de TU! Cultura modernă este invadată de egoism, totul se învârte în jurul noțiunii de sine, in uențați, îmbătați de mândrie, urcăm pe culmile păcatului, ca apoi să ne prăbușim în moarte spirituală.

Ce să faci acum în război?

1. Nu accepta FALSUL, nu lăsa ca URA să îți distrugă viața. Știrile propagate în vreme de război, trebuie sortate, nu toate sunt reale…

2. FUGI de tot ce este dăunător pentru suflet, discerne ce auzi și mai ales ce vezi.  Unii de dragul audienței vor folosi minciuna, pentru manipulare…

3. Nu  uita că FERICIREA depinde de alegerea ta!
Alege să IUBEȘTI mult, să IERTI mereu, și să INVESTESTI pentru Domnul

Cu dragoste, Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.