Ultimele ganduri despre Calin Popoviciu (Phoenix, AZ)

Calin’s obituary

Călin a plecat la Domnul pe data de 9/18 la numai 39 de ani în urma unor complicații la plămâni cauzate de COVID-19. După doar 4 ani de căsnicie, Gabriela rămâne cu inima frântă și doar cu amintirea frumoasă a anilor petrecuți împreună. Cei care doriți să îi fiți alături în încercarea prin care trece, atât prin prezență cât și financiar, puteți să scrieți un gând de bine și să donați pe pagina https://everloved.com/life-of…. Dumnezeu să vă binecuvânteze! 

 Călin has gone to be with the Lord on 9/18 at just 39 years old, following a complication due to COVID-19. Being married for only 4 years, Gabriela is left behind with a broken heart and only the memories of the years spent together. Those who would like to show support in these trying times, either by encouraging words or financially, you can write or donate by visiting https://everloved.com/life-of…. May the Lord bless you! 

Călin s-a născut la data de 20 octombrie 1981 în Oradea județul Bihor al doilea copil a lui Petru si Floarea Popoviciu. De tanar a inceput sa participe la servicii de biserica si tabere de tineret, unde s-a intalnit cu Domnul si l-a aceptat ca Domn si Mantuitor, pe care l-a marturisit si in apa botezului. La vârsta de 18 ani a emigrat în Statele Unite, ajungând în casa lui Chuck Griffin, care avea să îi devină ca un părinte și sprijin într-o țară nouă și necunoscută, departe de dragostea si sprijinul ceor dragi. In anul 2016 se logodeste cu Gabriela Oprea din Resita si dupa o asteptare lunga ea il urmeaza in 2019 in Statele Unite. In 2020 cei doi se muta in Phoenix Arizona, unde se ataseaza de comunitatea Bisericii First Romanian Baptist Church. Călin își urmează visul să își împlinească educația și în mai 2021 absolvește cursurile de masterat cu specializare în administrația sistemului de sănătate, graduand cu onoruri „cum laude”.
Cu inima plina de optimism si speranta gasirii unui loc de munca, aplica la numeroase firme.
In 11 August 2021 testul lui si a Gabrielei de COVID este confirmat POZITIV si in doar cateva zile starea lui de sanatate se deterioreaza galopant. Este dus cu salvarea la urgenta si internat in spital, fiind pus pe oxigen la scurt timp dupa internare. In timpul acesta Gabriela se tratateaza singura acasa. Dupa o saptamana de tratament administrat fara rezultate vizibile, el respira tot mai greu si singura solutia a fost sa fie intubat. Din 26 August Calin a fost sub coma indusa cu tratament intravenos, dar plamanii lui cedau pe zi ce trecea. Comunitatea credinciosilor din AZ, SUA si Romania s-au unit in rugaciune si asteptau o schimbare in starea lui.
Dumnezeu in Ceruri a avut alt plan pentru el si in 18 Septembrie l-a chemat acasa pe cel care L-a slujit prin cantare si misiune. Aceasta plecare neasteptata o gaseste pe Gabriela fara pregatiri pentru inmormantare sau planuri de viitori.
Daca Dumnezeu va pune pe inima, va rugam sa o sustineti in rugaciune, s-o incurajati si daca puteti, prin sprijin financiar sa donati prin aceasta pagina

https://everloved.com/life-of/calin-popoviciu/obituary/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ultimele ganduri despre Calin Popoviciu (Phoenix, AZ)

  1. Pingback: Ultimele ganduri despre Calin Popoviciu (Phoenix, AZ) – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.