Să continuăm să ne rugăm pentru fratele Nicu Gramesc

Salutare prieteni! Dupa cum cei mai multi stiti, am trecut printr-o perioada extrem de grea, cea mai grea de pana acum. Nu pot da multe detalii ca nu stiu nici eu, stiu doar ca a fost dificil, din franturile pe care mi le amintesc. Cei care au fost langa mine spun ca a fost aproape fara speranta de continuare a procesului vital, de aici si apelurile la rugaciune si mijlocire. Si multumita Domnului si mijlocirilor voastre, lucrurile s-au schimbat, si acum sunt bine. Suntem zilnic la clinica, unde domnii doctori ma testeaza, fac analize, perfuzii, vitaminizare, am facut cateva sedinte de radioterapie- in cautarea unei noi cai de atac impotriva bolii. Sunt multumitor Domnului si tuturor celor implicati si continuam lupta! Va tin la curent, in masura in care situatia se clarifica. Binecuvantari tuturor!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157501261446875&id=601511874

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Să continuăm să ne rugăm pentru fratele Nicu Gramesc

  1. taborsinai spune:

    Fr. Ciprian Bârsan mulțumesc, că din nou ai intrat în ”ogorul meu”…!
    Fr. Nicu Grămesc, pentru care mă rog în Numele Sfântului lui Israel, este ginere în arborele familial Barbu, orginari din Ramna Cărășeană! O Biserică în care am slujit, fr. Ioan Barbu, capul familiei, fiindu-mi un bun prieten! Încă odată: Dumnezeu să ia lucrurile sub controlul Său, cu toată îndurarea Sa! Mulțumesc pt. cooperare!

  2. taborsinai spune:

    Fr. past. Ciprian, scuze că-mi tot permit în conversație, metafora cu ”ogorul”! Poate dintr-un sentiment a parte, pt. zona Reșița-Caraș, unde mi-am trăit, cei mai frumoși ( și mai vârtoși) ani ai vieții, începând cu 1963! Scuze pentru lipsa de modestie, dar prin Harul Divin, am călcat pe la mesele de predică (nu prea existau amvoane atunci) a Bis.Pent.:Târnova, Valeapai, Bocșa, Ramna, Ciclova-Română, Forotic, Oravița, Ticvaniul M., Gătaia, Mânăstirea, Butin, Măureni, Berzovia! Nu o spun ca o laudă, ci ca un fapt…! Am adăugat: ”și ani vârtoși”, pentru că la Bocșa (1980) la o Evanghelizare, Duhul Sfânt mi-a vorbit printr-un muncitor sezonier-forestier, venit din Bucovina, pe care-l văzusem, prima și ultima dată în viață, cam așa:”Bărbatule, împotriva ta se vor ridica trei căpetenii din Biserică, încercând să-ți ia, chiar viața”- proclamată public în auzul credincoșilor din cele trei Bocșe! În anul 1981, devenind ordinat, cu ocazia ”slujirilor”, am deranjat pe unii pretinși ”moșieri” în ”ogorul Evangheliei”….!

Comentariile sunt închise.