Vești din Madagascar- Familia Popa

Acte_la_Ministerul_de_Interne cu Dna Consul Onorific al României în Madagascar și cu fratele nostru mai mare Saitis Marcel – oameni minunați care ne ajuta și ne sunt alături aici în Madagascar!

Am fost chemați azi pentru a depune actele pentru viza, dar venirea noastră s-a suprapus peste o ceremonie la care erau plecați majoritatea angajaților din minister. Astfel am fost chemați mâine dimineață și lucrurile erau foarte alambicate.

Șefa departamentului unde trebuia sa depunem actele s-a întors pe neașteptate la birou și ne-a văzut fetitele. Atunci a comandat autoritar: „Azi vreau sa le rezolvați dosarul pentru viza acestor oameni! Nu vreau sa vina mâine pe aici pentru asta!”

Deși era ora 11:30, iar de la 12:00-14:00 este pauza, cateva doamne s-au pus în mișcare și nu au mers în pauza pana la 13:30 când am terminat completarea actelor!

Azi a fost o mare biruinta! Când nu exista decât „drumuri omenești cu împotmoliri” care îngreunează înaintarea, Dumnezeu poate sa facă un drum demn de Gloria și Măreția Sa.

Mulțumim lui Dumnezeu care a condus totul!

Mulțumim doamnei consul pentru ajutorul acordat!

Mulțumim Marcel Saitis pentru ca ai atâta răbdare sa vii cu noi în capitala, ca îți arăți dragostea fata de noi!

Mulțumim celor de acasă care ne susțin și fără de care nu am putea sa fim aici in Madagascar!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.