Semnele Sfârșitului: Suntem oare pe ultima sută de metri? Să ne rugăm pentru Grecia

Cel puțin 60 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste 150 au fost răniţi în uriaşele incendii de vegetaţie izbucnite luni, la est şi la vest de Atena, în Grecia, o ţară unde ajung şi mulţi români în vacanţă.

Focul a înaintat cu o repeziciune înfricoşătoare, alimentat de vântul care bătea cu aproape o sută de kilometri pe oră. Incendiile sunt cele mai grave care afectează Grecia în ultimii 10 ani. Deocamdată, autorităţile nu au anunţat dacă printre victime se numără şi cetăţeni români. De astăzi, în Grecia sunt așteptate ploi și furtuni puternice, însoțite de grindină.

Breaking: Greek officials say wildfires death toll ‘has exceeded 60 people’ as a state of emergency is declared near Athens. ????Follow the events live here: https://t.co/cxRNpGBLEP pic.twitter.com/5PlcvqeO9D— Sky News (@SkyNews) July 24, 2018

Un prim incendiu a izbucnit ieri în apropiere de Kineta, o staţiune de la malul mării, aflată la 50 de kilometri vest de Atena. Flăcările s-au răspândit cu o repeziciune uimitoare, schimbându-şi rapid direcţia, propagate de vântul puternic şi uscat. Localnicii vorbesc despre înfricoşătoare perdele de foc, care se întindeau pe distanţe de până la şase kilometri.

Greece is requesting assistance from the EU after deadly wildfires forced people to flee their homes. ????Follow the story live here: https://t.co/FhCy7imhVq pic.twitter.com/2yyGE4FU9P— Sky News (@SkyNews) July 24, 2018

Incendiile de vegetaţie sunt frecvente în Grecia în verile fierbinţi şi secetoase. De altfel, unul i-a surprins şi pe câţiva români care îşi petreceau vacanţa în Creta.

https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3789648

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Semnele Sfârșitului: Suntem oare pe ultima sută de metri? Să ne rugăm pentru Grecia

  1. Vine Domnul

  2. Pingback: Semnele Sfârșitului: Suntem oare pe ultima sută de metri? Să ne rugăm pentru Grecia – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.