Sora Florea Ivașcu 102 ani și șase luni! Probabil cea mai bătrână creștină penticostală…

E greu să pronunț cifra 102…dar gândiți -vă cum e să trăiești 102 ani și să te îndrepți spre 103

Dumnezeu Dătătorul vieții, a îngăduit în bunătatea Lui imensă, ca sora Floarea Ivașcu din satul Soceni, județul Caraș-Severin să ajungă la această frumoasă vârstă!

A trecut prin crize, conflicte, calamități naturale, conducători buni sau rai, dar Dumnezeu care a ramas credincios promisiunii sale a ajutat-o să ajunga biruitare la aceasta frumoasa vârstă.

Sora Floarea, a trăit greu dar frumos! La vârsta de 36 de ani, după un an de văduvie, având 3 fete alege să intre în legământ cu Dumnezeu, botezându-se în biserica penticostală.

În ciuda dificultăților de tot felul, sora Floarea a rămas în credință, slujind lui Dumnezeu și bisericii din Soceni cu bucurie și pasiune. Am avut bucuria să o vizităm, ne-a recunoscut făra nici o problemă și a declarat că așteaptă să se mute acasă, în Cer!

În afara faptului că are probleme cu auzul și o doare un picior, sora Floarea este vioaie, are mintea ageră, ne-a recitat cu bucurie o poezie de 9 strofe!

Pentru noi, sora Floarea este o dovadă vie cum Dumnezeu poartă de grijă și se îngrijește de văduve și orfani.

Dumnezeu să te binecuvânteze mult sora Floarea, să rămâi pâna la capat lânga Hristos!

Cu dragoste, pastor Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Sora Florea Ivașcu 102 ani și șase luni! Probabil cea mai bătrână creștină penticostală…

  1. Pingback: Sora Florea Ivașcu 102 ani și șase luni! Probabil cea mai bătrână creștină penticostală… — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. liliana spune:

    Da,El este aparatorul vaduvelor si tatal orfanilor!Slava Lui!

Comentariile sunt închise.