Câteva citate despre cea mai dragă ființă – ,,MAMA”.

,,Nici un om nu este sărac, care are o mamă divină. Tot ce sunt – sau ce sper să devin, îi datorez îngerului care a fost ,,Mama” (Abraham Lincoln).

,,Oh! Iubirea de mamă! Iubire ce niciodată nu se uită! Pâine minunată, ce Dumnzeu o împarte tuturor și o înmulțește! Hrana de care toți au parte în casa părintească! Pâine din care toți au partea lor și toți o au întreagă – oricâți copii ar avea o mamă” (Victor Hugo).

,,Multe minuni sunt în univers, dar capodopera creațiunii e tot inima unei mame” (Autor necunoscut).

,,Ruga mamei apără de orice primejdie, pe apă și pe uscat” (Autor necunoscut).

,,Cu excepția puterii Duhului Sfânt nu există pe pământ o altă putere mai mare decât a unei mame care se roagă. Mamele care s-au rugat au mutat mai mulți munți decât buldozerele” (Paul Black).

,,Dați-mi o generație de mame creștine și garantez că în doisprezece luni voi schimba fața societății” (Lordul Shaftesbury).

,,Dacă ai fost binecuvântat cu o mamă bună, vei veneficia de asta tot restul zilelor” (Chuck Swindoll).

,,Când ne gândim la mulți bărbați sau femei cu o credință remarcabilă, vom descoperi că undeva în umbra anturajului lor este o influiență bună a unei mame care a avut o relație strânsă cu Dumnezeu” (Autor necunoscut).

,,În Ziua Judecății, Îngerul care înregistrează tot va ierta mult celui care poate spune: ,,Eu nu mi-am cunoscut niciodată mama!” (Autor necunoscut).

,,Cea mai curajoasă luptă din toate timpurile; Să-ți spun cum și când s-a dat? Pe hărțile lumii nu o vei găsi, a fost lupta dată de mamele oamenilor” (John Adams).

,,Bărbații sunt ceea ce mamele lor îi fac” (Coleridge).

,,Pentru o mamă, odată cu anii vine și suferința dar asta nu o face să iubească mai puțin” (Autor necunoscut).

,,Inima unei mame este un abis, în adâncul căruia se află pururea o iertare” (Gobseck).

Sursa: Cornel Pascu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Câteva citate despre cea mai dragă ființă – ,,MAMA”.

  1. Multumesc frate Cornel!

Comentariile sunt închise.