Poveste de viață!

Un om de 78 de ani s-a prăbușit și a fost dus de urgență la spital. I s-a dat oxigen care să îl ajute să respire timp de 24 de ore. După ceva timp, el se simțea mai bine. Așa că doctorul i-a dat factura de 500 de dolari, iar când a văzut factura, bătrânul a început să plângă. Medicul i-a spus să nu plângă din cauza facturii că va putea să o plătească în rate. Dar omul a spus: „Nu plâng din cauza banilor, pot plăti totul cash. Plâng deoarece doar pentru că 24 de ore am folosit oxigenul am să plătesc 500 $. Dar am respirat aerul liber al lui Dumnezeu timp de 78 de ani și Lui nu i-am plătit nimic. ”

Dar noi? Am respirat aerul liber al Lui Dumnezeu fără nici o obstrucție și nici o plată pentru toți anii vieții noastre.

Hai să ne oprim 2 secunde din timpul nostru și să-i mulțumim lui Dumnezeu de darul Sau care ni l-a oferit si ni-l ofera GRATUIT. Dumnezeu te iubeste!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Poveste de viață!

  1. Pingback: Poveste de viață! — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. liliana spune:

    Amin!Sunt o multime de lucruri in fiecare zi din viata noastra prin care Dumnezeu isi arata bunatatea fata de noi si noi nu ne oprim macar o data sa -I multumim.Doamne,iarta-ne!

  3. Pingback: Poveste de viață! Hai să ne oprim 2 secunde din timpul nostru – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.