Israel News: „Va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui Mesia”

Forțele de ordine israeliene angrenate în a-l întâmpina pe „Mesia”

În toate cetățile tale, pe care Domnul, Dumnezeul tău, ți le dă, îți vei pune judecători și dregători, după seminții, ca să judece poporul cu judecată dreaptă.” Deuteronomul 16:18 (Biblia Israelită)

Șeful Poliției, Roni Alsheikh, rabinul Zidului de Vest, Shmuel Rabinovich,șeful rabin al Israelului, Itzhak Yosef, iau parte la aprinderea lumânărilor de Hanuka pe Menora cea mare, așezată la Zidul de Vest, în Orașul Vechi al Ierusalimului, la 28 decembrie, 2016. (Fotografie de Mendy Hechtman / Flash90)

Roni Alsheikh, comisarul israelian al poliției, a anunțat săptămâna trecută că personalul departamentului său se pregătește pentru sosirea lui „Mesia” într-un mod cu adevărat unic. Alsheikh a fost filmat. la o celebrare susținută de Chabad Hasidimi în cartierul său din Givat Shmuel, nu departe de Tel Aviv, în onoarea lunii a 19-zecea ebraice, Kislev.

„Noi, poliția, suntem foarte implicați în consolidarea mitzvot(poruncile biblice) între om și aproapele său”, a anunțat Alsheikh la adunare. „Când va veni Mesia, toată lumea va dori să îl întâmpine, astfel că va deveni foarte aglomerat”, a prezis comisarul. Acesta va fi un moment în care va trebui să fim foarte puternici în respectarea aproapelui nostru.”

Comisarul israelian al poliției Roni Alsheikh (Purtătorul de cuvânt al Departamentului Israelian de Poliție)

În descrierea rolului foarte important pe care poliția israeliană îl va juca la sosirea lui „Mesia”, Alsheikh a spus veselei adunări Hasidim, „Nu numai că suntem ocupați cu aplicarea legii, vom încerca de asemenea să adoptăm măsuri preventive privind modul de a consolida respectul reciproc pentru semenul nostru”.

Citiți mai mult accesând: http://www.infocrestin.com/israel-news-va-trebui-sa-incepem-pregatirea-pentru-masurile-de-securitate-necesare-la-sosirea-lui-mesia-adica-pentru-venirea-antihristului/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Israel News: „Va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui Mesia”

  1. Dumnezeu sa binecuvânteze acesta tara!

  2. Orlando Daniel Vaduva spune:

    Amin!
    Doamne Binecuvântează poporul tau!!!

Comentariile sunt închise.