Evanghelizare la Manadona- Vești din Madagascar


Ne bucurăm pentru acest timp de har pe care îl avem în Madagascar împreună cu Biserica Assemblée de Dieu. Avem încă libertatea să predicăm Evanghelia pe stradă și să îL lăudăm pe Dumnezeu fără a fi ostracizați, ci doar jigniți și uneori huiduiți.


Subiectele pe care le-am abordat în ultimele două dăți în care am fost la Manandona au fost despre Isus Hristos.


Am vorbit odată despre Isus, Lumina lumii, subliniind că Isus ca lumină a lumii oferă viață tuturor, risipește întunerecul din viața noastră și ne dă îndrumare în desișul vieții.


Joi am predicat despre Domnul Isus Hristos ca Pâine a vieții, care se oferă ca hrană spirituală pentru viața noastră, umplând sufletele goale cu El însuși, Pâinea vieții. Am subliniat, de asemenea faptul că Pâinea venită din Cer este inepuizabilă, ca și rezultatele ei. Dacă orezul într-un sac se golește repede, viața cu Isus Hristos depășește limitele vieții umane, atingând veșnicia fără timp. Dragostea, bunătatea, pacea, mila, adevărul – sunt resurse inepuizabile, ce pot fi date și împărtășite mai departe și nu se vor termina niciodată.

Acest articol a fost publicat în Madagascar. Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la Evanghelizare la Manadona- Vești din Madagascar

  1. Au fost predicate și aceste doua versete?
    Ioan 3:36 Cine crede în Fiul are viaţa veşnică, dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.”
    Romani 1:18 Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.

  2. Doamne lucreaza Tu cu putere in Madagascar!

    • Nu ma voi da înapoi, de la chemarea lui Dumnezeu, ci voi merge acolo unde ma cheamă El. Dar, eu știu din cuvântul lui ca, este spus: Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă, ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. (2 Timotei 4:3)
      Credeți aceasta? Ati făcut cercetări in acest sens? Cu ce rezultat?

      Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le. (Efeseni 5:10-11)

Comentariile sunt închise.