IMPLICĂ -TE !

Comunitatea noastră dragă,

Astăzi venim în fața dumneavoastră cu o cerere specială, și aceasta consta in a ajuta pe Draga noastră Anca Simion sa devină din nou o mămica sănătoasă pentru cei trei copilași ai săi .După un accident grav suferit în România, Anca se confruntă nu doar cu provocările recuperării, ci și cu o povară financiară enormă, costurile unei ambulanțe aeriene vitale pentru transportul ei la o unitate medicală specializată in Bristol Marea Britanie.

Costul transportului aerian depășește cu mult posibilitățile familiei ei.

Prin această campanie de strângere de fonduri, ne unim forțele pentru ai oferi Ancăi suportul financiar necesar. Fiecare contribuție, mare sau mică, va contribui direct la acoperirea costurilor tratamentelor, terapiei de recuperare și, în mod special, a transportului cu ambulanța aeriană.

Vă rugăm să luați în considerare donarea pentru acest caz umanitar și să distribuiți această campanie în rețelele voastre. Fiecare gest de generozitate este un pas către vindecarea Ancăi și o mângâiere pentru familia ei în aceste momente dificile.

Pentru donații, vă rugăm să accesați [link-ul campaniei de strângere de fonduri].

Vă mulțumim din inimă pentru orice sprijin acordat. Împreună putem face diferența în lupta Ancăi pentru o nouă șansă la viață.

1 Ioan 3:16 Noi am cunoscut dragostea Lui prin aceea că El Și-a dat viața pentru noi; și noi deci trebuie să ne dăm viața pentru frați. 17 Dar cine are bogățiile lumii acesteia, și vede pe fratele său în nevoie, și își închide inima față de el, cum rămîne în el dragostea de Dumnezeu? 18 Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Cu speranță și recunoștință,

Maranata Bristol

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la IMPLICĂ -TE !

  1. Dumnezeu sa lucreze!

  2. Doamne ajuta

Comentariile sunt închise.