Gânduri înainte de CONGRES by Sali Sabri

Nu cred în „jocuri făcute”. Nu cred nici în pronosticurile vehiculate. Cred că în cultul baptist sunt păstori integrii care vor să se supună planului Lui Dumnezeu.

Da, suntem într-o cădere; ni se închid bisericile, ne pleacă tinerii, se pune praful pe baptistiere, suntem puturoși uneori, nu există colaborare de cele mai multe ori și lispurile pot continua.

Dumnezeu poate aduce trezire în creștinismul baptist din România. Dumnezeu are oameni potriviți în cultul ăsta. Soluții sunt o grămadă, numai să vrem să muncim. Să se trezească bisericile locale, să propovăduiască Evanghelia, să se implice și social, să planteze biserici biblice, să predice Scriptura și Duhul Sfânt va lucra.

Contează și cine va fi în conducerea cultului. Contează direcțiile care se vor da, încurajările, susținerile de tot felul. Contează! De aceea e bine să participăm la congres și să votăm duhovnicește. Nu va sta la ușă nici fratele Paul, nici fratele Bunaciu, nici fratele Micula și nici fratele Sorin ca să ne controleze sau să ne mituiască. E important să fim prezenți, să nu ne lăsăm descurajați de zvonurile care au pornit cum că totul e aranjat. E fals.

Sali Sabri

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Gânduri înainte de CONGRES by Sali Sabri

  1. Felicitari pentru abordare

  2. Pingback: Congresul Baptiştilor Optimişti sau Contraselecţia în ghetoul pocăiesc (7) | RomaniaEv

Comentariile sunt închise.