COMUNICAT cu privire la starea de sănătate a fratelui Ovidiu Liteanu

Azi, 18.05, împreună cu soția, am vizitat din nou fam. Liteanu, înainte de a pleca din zona Oradea.
Ceea ce pot relata, cu acordul soției acestuia, este faptul că ENIGMA stării de sănătate a fr. Ovidiu Liteanu continuă, cu mici, dar notabile, suișuri și coborâșuri.
Chiar azi, pentru că Ovidiu a reînceput să mănânce hrana specială pregătită cu atâta drag de Viorica, asistenta medicală nu i-a mai administrat perfuziile pentru hrănire…
De altfel, cu excepția stării cerebrale, toate analizele medicale (T.A., oxigen, sânge…) sunt incredibil de bune. Spunea un medic de la Hospice Oradea care îl asistă la domiciliu că acestea ar avea valori chiar mai bune decât ale dumnealui!!
Alte câteva aspecte. Duminica trecută, văzându-și cele două surori de corp venite în vizită, Ovidiu a vărsat șiroaie de lacrimi, dar fără a le putea adresa vreun cuvânt…
Medicii spun că se pare că ar percepe destul de mult din ceea ce se întâmplă în jurul lui, dar afectarea extrem de gravă a creierului nu îi permite să proceseze corect informațiile și, mai ales, să răspundă cât de cât satisfăcător stimulilor externi.
Acum câteva zile, când soția i s-a adresat: “Ovidiu, ajută-mă și tu că nu pot să te ridic!”, acesta s-a apucat, atât cât a putut, cu o mână de spătar/marginea patului spre a da curs rugăminții acesteia.
Când Viorica a spus, în rugăciune, “Doamne, oare ne-ai părăsit?!?”, Ovidiu a fixat-o din priviri clătinând din cap a dezaprobare…
În concluzie.
Dumnezeu a înviat și morții, așa că starea de boală a scumpului nostru Ovidiu Liteanu nu Îi este în niciun caz imposibil de rezolvat!
Să continuăm să ne rugăm, deci, pentru o implicare a Tatălui Ceresc în viața lui Ovidiu Liteanu, în conformitate cu planurile Sale și cu voința-I suverană!
Viorica Liteanu ține să le mulțumească TUTUROR celor care îi sunt aproape în aceste zile atât de dramatice și apăsătoare!
Doamne ajută! Doamne dă izbândă!

Iacob Berghianu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la COMUNICAT cu privire la starea de sănătate a fratelui Ovidiu Liteanu

  1. Valeria Iancu spune:

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Comentariile sunt închise.