COMUNICAT

Dragi creștini și prieteni,

Avem bucuria de a vă informa că, în urma unei perioade foarte grele pe care am traversat-o, Dumnezeu a fost un sprijin puternic pentru noi, o sursă permanentă de mângâiere și încurajare prin toți oamenii pe care i-a trimis lângă noi, iar, în toate luptele pe care le-am dus, El a fost Protectorul nostru.

Echipa Passion For Christ din America a venit în ajutorul nostru, acoperindu-ne spiritual și constituțional, pentru a ne putea continua viața de credință și pentru a ne organiza în vederea continuării lucrării spirituale.

În toată aceasta perioadă, ne-am rugat, ne-am sfătuit cu privire la viitorul nostru și la lucrarea spirituală care prindea contur.

Spre surprinderea noastră, Dumnezeu ne-a scos în cale slujitori devotați, sinceri și responsabili din toate cultele neoprotestante, care ne-au sfătuit și ne-au îndrumat și am beneficiat de sprijinul puternic venit din partea conducerii Cultului creștin Penticostal, printr-un număr foarte mare de pastori.

În urma rugăciunilor și a consultărilor, am decis de comun acord cu echipa Passion For Christ din America, să intram în Cultul creștin Penticostal.

Mulțumim astfel bisericii Passion for Christ din America, conducerii Cultului creștin Penticostal, conducerii comunității Regionale București, dar și tuturor celorlalți pastori din țară și din străinătate, care ne-au consiliat, ne-au sprijinit și ne-au susținut cu multă dragoste.

Astfel, începând de astăzi, ne puteți găsi cu numele de Biserica Penticostală Protector București.

Lumea în care trăim devine tot mai nesigură. Pământul se clatină, națiunile se frământă, războiul se amplifică, se instalează panica, iar oamenii caută disperați un loc de scăpare.

Biblia ne spune că există un Apărător, care ne vine în ajutor. Avem în Dumnezeu garanția unui Păzitor și unui Protector, care nici nu dormitează, nici nu doarme.

Domnul este Protectorul tău, Domnul este umbra ta pe mâna ta cea dreaptă. (Psalmii 121:5)

De asemenea, Biserica are rolul de a păzi Cuvântul lui Dumnezeu, de a proteja familia și valorile creștine.

„Fiindcă ai păzit cuvântul răbdării Mele, te voi păzi și Eu de ceasul încercării care are să vină peste lumea întreagă, ca să încerce pe locuitorii Pământului. Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ți ia cununa.”. (Apocalipsa 13:10,11)

Biserica Protector rămâne în puternică colaborare cu Passion For Christ, pentru a putea lucra cu putere pentru răspândirea Evangheliei Domnului Isus Hristos.

Cu Dumnezeu înainte!

Biserica Protector

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.