Liceul Teologic Baptist din Reșița are sală de sport.

După ce Primăria Reșița a reabilitat și modernizat clădirea unității de învățământ printr-un proiect european, astăzi a avut loc și inaugurarea sălii de sport, obiectiv ridicat prin Compania Națională de Investiții.

Inaugurarea a avut loc în prezența primarului Ioan Popa care a mulțumit atât Companiei Naționale de Investiții, cât și constructorului, o firmă din Suceava, precizând că investiția s-a finalizat în mai puțin de 24 de luni, fiind proiectată după modelul celei de Colegiul Național „Mircea Eliade”.

Pe lângă construirea sălii de sport propriu-zise, formată din parter și etaj, cu suprafețe de joc pentru baschet, tenis și volei, cu vestiare dotate complet, punct medical și zonă pentru spectatori, investiția a presupus și amenajarea spațiului exterior, zonă verde, parcare și drum de acces.

Din lipsă de spațiu, s-a convenit ca sala de sport să fie ridicată în incinta Școlii Gimnaziale Nr. 7, dar este împrejmuită și are intrare separată. De această investiție beneficiază 320 de elevi, potrivit declarațiilor conducerii Liceului Teologic Baptist.

Citiți mai departe accesând următorul link : expressdebanat

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.