𝗠𝗶-𝗮 𝘀𝗽𝘂𝘀 𝗗𝘂𝗺𝗻𝗲𝘇𝗲𝘂…

Suntem, fără doar și poate, o generație de breaking news-iști care, sub imperiul evenimentelor ce se petrec în jurul lor și a avalanșei informationale la care este supusă (și pe care nu o mai poate gestiona deoarce creierul uman este aproape intrat în colaps), a devenit incapabilă să mai audă vocea lui Dumnezeu.

Dacă vrei să vezi cum miroase o floare și cum te poate energiza parfumul ei, dacă vrei să vezi un răsărit de soare care prin biruința luminii asupra întunericului te poate motiva, retrezi la viață și scoate din depresie, dacă vrei să vezi un asfințit care poate aduce atâta relaxare și odihnă minții și sufletului tău, atunci nu trebuie să faci nimic altceva decât să … ridici privirea din telefon și să privești Cerul, să lași breaking news-ul să treacă pe lângă tine și agitatul ”trebuie să…” deoparte și să-ți faci timp să-L asculți pe Dumnezeu.

Este trist că la crearea acestei vâltori contribuie din nefericire, pe lângă oamenii politici, și unii lideri religioși care din dorința de rating sau afirmare personală, alimentează frica, teroarea și implicit instabilitatea relațională cu semenii dar mai ales cu Dumnezeu. Traineri și speakeri motivaționali care te învață ”cum să…” ei înșiși neștiind ”cum să…” când în realitate totul este atât de simplu …

Mi-a spus Dumnezeu să trăiesc curat, să fiu corect și să urmăresc pacea cu toți oamenii și sfințirea vieții mele pentru ca sufletul meu să fie liniștit iar somnul meu să fie netulburat și odihnitor!
Mi-a spus Dumnezeu că atunci când mi-e greu pot să mă bazez pe promisiunile Lui care aduc speranță, încredere și puterea de a mai face un pas atunci când nu mai pot!

Mi-a spus Dumnezeu, atunci când sunt îngrijorat, să privesc la păsările cerului și la crinii de pe câmp … Să văd cum le hrănește și cum îmbracă El, cu atâta splendoare, iarba de pe câmp. Și văzând aceste lucruri să realizez dimensiunea afirmatiei ”Oare nu este Viața mai mult decât hrana și trupul mai mult decât îmbrăcămintea?!”
Mi-a spus Dumnezeu că va reveni și mă va lua pentru ca acolo unde este El să fiu și eu. Cred și aștept cu dor acel moment. Pentru toate acestea n-am nevoie de breaking news. Îmi este de ajuns Cuvântul Lui!

Până atunci însă, privesc Cerul senin cu pâlcurile răzlețe de nori albi și pufoși și caut ca tot ceea ce fac, în fiecare moment al existenței mele, să fie făcut cu DARGOSTE!

Christian Dragomir

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la 𝗠𝗶-𝗮 𝘀𝗽𝘂𝘀 𝗗𝘂𝗺𝗻𝗲𝘇𝗲𝘂…

  1. Valeria Iancu spune:

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Comentariile sunt închise.