VIO a plecat….

Nu ne-am fi gândit vreodată, cu limitele firii noastre omenești, că iubita noastră Vio va pleca dintre noi. Atât de tânără, la 55 de ani…Suntem nu doar incapabili să înțelegem, dar și plini de o tristețe care nu se poate exprima decât prin lacrimi. Avem însă credința că Vio este acum la Tatăl, pe care l-a iubit atât de mult. Domnul să lase peste Alexandru, soțul tău, peste Marius, fiul tău și ginerele nostru iubit, dar și peste ceilalți frați și surori ai săi, alinarea Sa și dragostea Sa. Ne rugăm pentru Familie și pentru ca să ne regăsim în Împărăția Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt! 🙏 Domnul să vă întărească!
Mădălina și Titus

P.S. Una din ultimele postări ale lui Vio, așa cum știa numai ea să își aștearnă sufletul pe hârtie, cu o dragoste și sensibilitate care deja ne lipsesc atât de mult. Și parcă o premoniție..

Legături încercate

Leagă-te de Mine ca să poți face un salt peste frică și îndoială, spune înțelepciunea.
Leagă-ti viața de suflet, nu de trup, căci la școala cerului se poartă gândurile la vedere.
Toate nelămuririle vor cădea, dacă vei trece testul rezistenței.

Când ai un munte de urcat, nu-ți pierde cărarea…vezi cum întunericul împrăștie arginți ca să-ți cumpere drumul pe nimica toată.
Sunt și înțelepți de ocazie care-și plimbă orgoliile prin fața altora, dar tu ești chemat la școala înțelepciunii cerului.

Îngerii îți vor aduce întotdeauna lecțiile…prin valuri, prin foc, prin stăvilare pline de spini…chiar prin binecuvântări.
Nu risipi lacrimile și nu te teme.
Îți voi declara chiar prin tăcerile Mele,că te iubesc cu o iubire veșnică.
Timpul petrecut in aceasta școală are si o parte amuzantă: vei râde cu Mine de ziua de mâine… de cei răi.

În rest, competiția e doar cu tine însuți, sa te autodepășești în fiecare zi.
Va trebui să pășești mai cu băgare de seamă ca să nu-ți pierzi sensul.
Trecând din vechi la nou, cel care pierde si câștiga mereu ești doar tu.

Examenele se întind pe durata unei vieți, apoi Dumnezeul rânduielii pune întotdeauna lucrurile la locul lor…țărâna se întoarce in țărână.
D.Vio”

Titus Corlățean

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.