Susține și tu!

Prodocens media lansează campania de strângere de fonduri “SUSŢINE ŞI TU”

Astăzi, noi, Prodocens Media, dorim să le mulţumim celor care au fost alături de noi şi, pentru că ne dorim să creştem şi să devenim mai buni şi mai folositori, lansăm campania “SUSŢINE ŞI TU”. Campania are în vederea strângerea de fonduri destinate sprijinului pe termen lung, necesare activităţilor zilnice şi achiziționării unor echipamente extrem de necesare pentru îmbunătăţirea emisiunilor noastre (software audio – video, mixer audio, microfoane, lavaliere, prompter, imprimantă multifuncțională, obiecte de mobilier pentru decor).

Asociația Prodocens Media este o organizație non-profit, care se adresează vorbitorilor de limbă română, prin intermediul celor mai noi metode de comunicare în masă, având ca scop primordial apărarea şi promovarea valorilor iudeo-creştine.
Suntem convinși că valorile creştine fac parte din valorile fundamentale ale poporului român, iar aplicarea lor în actualitatea românească, dominată de incertitudine ṣi conflicte, poate să conducă la obţinerea echilibrului etic și spiritual atât de necesar.

Credem că a adopta o atitudine de indiferenţă faţă de ceea ce se întâmplă în aceste vremuri înseamnă să abandonezi mandatul care a fost încredinţat de către Hristos tuturor celor ce se numesc creştini.

În prezent, constatăm cu regret că societatea devine tot mai săracă spiritual, deoarece problemele sociale și politice din ţară prevalează în mass-media, iar adevărata problemă, a deficitului de valori morale, este ignorată.

Potenţialul mass-mediei de a influenţa masele este foarte puternic. Bine exploatat, mesajul mediatic poate promova principii şi valori, poate forma viziuni şi poate educa.

Fiecare dintre dvs. poate fi părtaş la misiunea noastră, prin darul pe care ni-l puteți face, folosind una din metodele de mai jos :

Cu preţuire,

Cătălin Vasile,
fondator Prodocens Media

Asociatia Prodocens Media
BRD Agentia Virtutii
CIF: 33686860
RO43 BRDE 410S V239 2788 4100 Ron
RO83 BRDE 410S V288 8863 4100 Eur
RO79 BRDE 410S V288 8871 4100 Usd
BIC/SWIF CODE BRDEROBU
Revolut: 0722625613
Paypal: paypal.me/DumitruCatalinVasile

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.