Misiunea Hristic Italia

Duminică am slujit bisericilor Betel din Finocchio și Emanuel din San Cesareo. Ne-am bucurat în cântare cu frații noștri, în rugăciune și-n Cuvânt, care ne-a fost adus prin Gheorghiță… și Alin Iosif. Ni s-a atras atenția asupra felului în care prioritizăm persoanele din viața noastră și asupra îndrăznelii care ne lipsește.
Tindem să numim ca fiind importanți oamenii pe care îi admirăm, uitând că important ar trebui să ne fie omul care ne e apropiat, care e integru, care se bucură pentru reușitele noastre și care ne spune când greșim, chiar dacă își riscă poziția în viața noastră. Dacă nu ai un astfel de om lângă tine, poți fi tu un astfel de om pentru cei din jurul tău!
Ne lipsește îndrăzneala să fim diferiți de lumea din jurul nostru, îndrăzneala să-i corectăm în dragoste pe cei de lângă noi și să le spunem celor din jur despre mântuire.
Ne rugăm ca Dumnezeu să ne călăuzească să alegem cu atenție oamenii importanți pentru noi! Ne rugăm pentru îndrăzneala să trăim cu pasiune pentru Dumnezeu, într-o lume care trăiește pentru ea însăși.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.