IN MEMORIAM

Cristina Isac
fiica, sora, prietena , sotie si mamica.
………………………….

Miercuri, 22 iulie 1987, Dumnezeu a trimis părinților Mihai și Maria cea de-a treia binecuvântare, pe scumpa noastră Cristina.

Nu după mult timp, părinții au dus-o pentru prima oară în biserică ca să primească binecuvântarea lui Dumnezeu, apoi au început să sădească în inimioara ei sămânța credinței în Domnul Isus prin exemplul personal, în fiecare seară strângând fetele în jurul lor pentru rugăciune, cântare și Cuvânt. De mici copii, părinții ne-au ajutat să înțelegem valoarea Cuvântului lui Dumnezeu.

Cristina a crescut alături de cele 5 surori ale ei: Mihaela, Emanuela, Andreea, Dana și Larisa, devenind cele mai bune prietene și fiind foarte unite.

Cristina și-a început educația în Reșița, urmând:

  • Grădinița Nr. 6 în anul 1993
  • Școala Generală Nr. 2 în perioada 1994-2002
  • și-a continuat studiile la Liceul Teologic Baptist din 2002 până în 2006
  • după liceu a urmat cursurile Școlii postliceale de farmacie și Facultatea de Marketing din 2006 până în 2009
  • și-a finalizat studiile cu Masterul în Administrarea Afacerilor în Turism, Comerț și Servicii în perioada 2019-2021 Sămânța sădită de părinți a crescut frumos, la vârsta majoratului încheind legământ cu Dumnezeu în apa botezului, în 2005, la Biserica Cezareea din Reșița, urmând apoi botezul cu Duhul Sfânt în 28 martie 2012. Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a dăruit un soț credincios, pe Claudiu, declarându-și iubirea în fața Domului și a martorilor în 28 august 2011, primind binecuvântarea lui Dumnezeu. Cristina a fost o binecuvântare pentru familia Nicolicea, Ion și Estrelia, cumnați și bunici, primind-o ca pe o fiică și ca pe o soră în familia lor. Claudiu, fiind la începutul vieții de credință, a fost îndrumat de Cristina cum trebuie să citească din Biblie: nu ca pe orice carte, ci pe genunchi, rugându-L pe Dumnezeu să îi dea lumină pentru a înțelege. L-a sfătuit să caute să Îl iubească pe Dumnezeu pentru ca El să reverse din dragostea Lui peste ei, ca familie, și așa a fost. Cristina a fost o femeie care și-a zidit casa căutând ca în familia ei, Dumnezeu să fie pe primul loc. Una dintre dorințele Cristinei și ale lui Claudiu a fost aceea de a avea copii. Chiar dacă au așteptat 10 ani, credința lor, că Dumnezeu îi va binecuvânta, a fost neclintită. În 18 iulie 2022, s-a născut Amos, cel mai dorit copil. Iubirea Cristinei pentru Amos ilustra pe chipul ei împlinirea și jertfirea de mamă. Cristina a fost o femeie credincioasă care L-a iubit și L-a slujit pe Dumnezeu cu toată inima, punând în practică Cuvântul Lui: timpul de părtășie cu Dumnezeu prin rugăciune și post, vizite la bolnavi, ajutorarea celor nevoiași, implicarea în biserică. În anul 2018, când Dumnezeu a sădit Biserica Adonai, Cristina a făcut parte din primii 12 oameni care au pus bazele acesteia, fiind o binecuvântare în mijlocul comunității. Ceea ce a caracterizat-o pe Cristina a fost bunătatea, sinceritatea, modul ei frumos de a relaționa cu cei din jur în pace, înțelegere, bucurie și armonie. De-a lungul vieții, Dumnezeu a modelat caracterul ei și a pregătit-o pentru ziua de 6 martie 2023, când a suferit un AVC, intrând în comă. Au urmat 38 de zile grele atât pentru Claudiu și familiile noastre, cât și pentru biserica Adonai, prieteni, apropiați și întreaga comunitate creștină. Chiar dacă dorința noastră a fost vindecarea deplină a Cristinei, Dumnezeu a avut un alt plan pentru ea: să o cheme ACASĂ, miercuri, 12 aprilie 2023.

CÂTEVA MEDITAȚII DE-ALE CRISTINEI DIN ULTIMA PERIOADĂ SCRISE ÎN AGENDA EI:

  • „Problemele sunt comune tuturor, dar atitudinea în fața lor face diferența.”
  • „Toate păsările caută adăpost când plouă, însă doar vulturii evită ploaia, zburând deasupra norilor.”
  • „Nimeni și nimic nu ne poate despărți de dragostea lui Dumnezeu”
  • „Niciodată să nu te abandoneze bunătatea și seriozitatea în tot ce vei face!”
  • „O inimă veselă este un bun leac!”
  • „Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui!”
  • „Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!”
  • „TIMPUL ESTE PREȚIOS, ASIGURĂ-TE CĂ ÎL PETRECI CU PERSOANELE POTRIVITE!”

Cristina, așteptăm cu credință marea revedere!!!

TE IUBIM!!!

B. C Adonai

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la IN MEMORIAM

  1. Condoleante!

Comentariile sunt închise.