Rugați-vă pentru Pacea Ierusalimului

Poliţia israeliană a atacat credincioşi musulmani în Moscheea al-Aqsa din Ierusalim. Musulmanii spun că au fost soldați, nu polițiști. Evreii spun că au oprit un atac care se pregătea împotriva Israelului chiar în interiorul moscheei.

Un mare propovăduitor musulman din Turcia a lansat un atac fără precedent împotriva Israelului îndemnând un atac masiv împotriva evreilor. L-am ascultat cu urechile mele în limba mamei mele spunând: “Oameni, buni, ăștia sunt doar opt milioane de oameni! Dacă ar merge doar cei din Istanbul să lupte împotriva lor (în Istanbul trăiesc 30 de milioane de oameni) i-am nimici! La luptă, frați musulmani, la luptă!”

Nu știu ce va urma. Nu le am nici cu prezicerile. Ceea pot spune, însă, frați creștini, acum sunt momente istorice în Turcia. Acum putem vesti Evanghelia mai mult ca niciodată! În implicarea noastră, în zonele lovite de cutremur, Dumnezeu face mari minuni printre musulmani. Nu le putem povesti aici. Noi nu mergem acolo să facem poze și să ne lăudăm. Turcia nu e Ucraina! Mergem să-L vestim pe Hristos și să mai smulgem câțiva din flăcările iadului. Acum e timpul să ne implicăm! De aceea, vă rog, cei care doriți să sprijiniți, luați legătura cu mine, în privat, și vă pot da detaliile necesare. Ei vin împotriva noastră cu arcuri și cu săgeți, noi mergem în Numele Lui Hristos cu pace și har!

Sali Sabri

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Rugați-vă pentru Pacea Ierusalimului

  1. Deja prima propozitie Este o minciuna.urmariti Amir Tsarfati Telegram

Comentariile sunt închise.