În discursul de la Mar-a-Lago, Donald Trump a calificat inculparea sa o „insultă la adresa naţiunii”: „Niciodată nu mi-am imaginat ca acest lucru să fie posibil în America”

În discursul de la Mar-a-Lago, Donald Trump a calificat inculparea sa o „insultă la adresa naţiunii”: „Niciodată nu mi-am imaginat ca acest lucru să fie posibil în America” Întors la reşedinţa sa Mar-a-Lago din Florida, Donald Trump a calificat marţi seara inculparea sa oficială în faţa unui tribunal din New York drept o „insultă la […]

În discursul de la Mar-a-Lago, Donald Trump a calificat inculparea sa o „insultă la adresa naţiunii”: „Niciodată nu mi-am imaginat ca acest lucru să fie posibil în America”
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la În discursul de la Mar-a-Lago, Donald Trump a calificat inculparea sa o „insultă la adresa naţiunii”: „Niciodată nu mi-am imaginat ca acest lucru să fie posibil în America”

 1. Dumnezeu sa se îndure de națiunea americana

  Apreciază

 2. Alin Cristea zice:

  Nu e nimic uimitor in faptul ca Trump a fost pus sub acuzare.

  E oarecum uimitor doar ca asta s-a intimplat asa tirziu.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Alin Cristea zice:

  Donald Trump is a Shakespearean character of fatal flaws and villainous wickedness. We do not know when – or if – he will finally be defeated by the forces of law, morality, courage, decency and maybe even a merciful God. But, by God, he must be defeated. This nightmare must end. – David Gushees

  https://baptistnews.com/article/the-man-of-lawlessness-gets-indicted-in-new-york

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.