UNDE ÎȚI ESTE INIMA

În 1974, Bill Walton era cel mai bun jucător de baschet din echipele universitare din S.U.A.. El și-a condus echipa sa UCLA la trei campionate consecutive. În anul senioratului a jucat în N.B.A.. Trebuia să facă anumite ajustări ale jocului pentru această fază a competiției, dar n-a reușit. Apoi, în mod instantaneu a abandonat baschetul. Întrebat fiind, el a spus:

  • Inima nu-mi mai este pentru acest joc ! Mă gândesc totdeauna la altceva !

După un anume timp, Bill Walton s-a reîntors. De data aceasta, inima-i era la joc și juca pentru echipă. A jucat la mai multe echipe, având un succes deosebit. În prezent este comentator de baschet pentru televiziune.

Este o mare diferență în ceea ce faci atunci când inima ta este pentru acel lucru. Mulți dintre noi încearcă să trăiască neavând nici un scop sau cum am putea spune, neavând nimic pentru care să merite să trăiască. De aceea ajungem plictisiți !

Îl avem pe Domnul Isus Cristos pe buze, dar niciodată El nu a stăpânit și inima ! Cum îl putem duce pe Domnull Isus Cristos de pe buze la inimă ? În primul rând, înțelegând cât de mare nevoie este în lume de oameni înflăcărați. Apoi, înțelegând cât de grozavă este starea de goliciune pe care o aduce starea de căldicel ! „ Fiule, dă-mi inima ta şi să găsească plăcere ochii tăi în căile mele.” (Proverbe 23:26)

Curpas Nicușor Teofil

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la UNDE ÎȚI ESTE INIMA

  1. Atinge-te de inima mea, Doamne

    Apreciază

Comentariile sunt închise.