UPDATE- COMUNICAT Cultul Creștin Penticostal

Revenim asupra postării de ieri, cu informații mai concrete:

La invitația unor deputați din Parlamentul României, am participat la o dezbatere importantă, pe tema legilor educației. Din delegația Cultului Creștin Penticostal, au făcut parte Pastor Lector univ. dr. Ioan Szasz, prorectorul ITP București, Lector univ. dr. Vasile Romulus Ganea, decanul facultății de teologie din cadrul ITP și Gh. Cătană, consilier.
Întâlnirea, condusă de Doamna Natalia Elena Intotero, președintele Comisiei de Învățământ, însoțită de alți membri ai comisiei, a întrunit reprezentanți ai 13 culte religioase din România precum și ai învățământului privat, sau alte persoane implicate în educație.
Cultele prezente au întocmit, susținut și înregistrat o adresă comună, semnată de toți liderii lor. Conducerea Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților a apreciat solicitările cu privire la amendamentele prezentate, cu promisiunea că ele se vor regăsi în textul noilor legi. Reprezentanții cultelor, în cuvântul lor, au adus în discuție și alte probleme specifice referitoare la libertatea religioasă și educația din România.
Adresa comună a cultelor a fost prezentată ieri publicului și este deja dezbătută în presă.

https://gtr2005.files.wordpress.com/2023/03/adresa-comuna-culte-religioase-ministerul-educatiei-finala-cu-semnaturi-13-martie-2023.pdf

Sursa: Cultul Creștin Penticostal

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.