Semnele Sfârșitului -Atacatorul de la Hamburg: trăgător de elită și fost membru al Martorilor lui Iehova

Poliţia din Hamburg a primit, în urmă cu două luni, informaţii anonime despre starea sănătăţii mentale a atacatorului care a ucis joi, la Hamburg, şapte persoane la un centru al Martorilor lui Iehova, însă acesta a convins-o să nu-i ia arma.

Poliţia a primit în ianuarie o scrisoare ai cărei autori anonimi îşi exprimau îngrijorarea cu privire la starea sănătăţii mentale a lui Philipp F, în vârstă de 35 de ani, şi cu privire la faptul că acesta a cumpărat muniţie, însă poliţiştii nu au găsit niciun motiv de îngrijorare după ce l-au vizitat luna trecută, relatează The Guardian, potrivit News.

El a ucis joi patru bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani şi un bebeluş nenăscut într-un atac armat, în care a rănit alte opt persoane, dintre care patru grav.

Atacatorul s-a sinucis cu propria armă, în timp ce poliţişti încercau să-l convingă să se predea, după ce l-au urmărit la primul etaj al imobilului cu trei etaje în care a comis atacul, în apropierea centrului oraşului.

Avea permis de portarmă în calitate de trăgător de elită

”El este un fost membru al Martorilor lui Iehova care a părăsit comunitatea de bunăvoie în urmă cu un an şi jumătate, aparent nu în relaţii bune”, a declarat şeful securităţii Hamburgului, Thomas Radszuweit.

stirileprotv.ro

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Semnele Sfârșitului -Atacatorul de la Hamburg: trăgător de elită și fost membru al Martorilor lui Iehova

  1. D umnezeu să se îndure de noi

    Apreciază

Comentariile sunt închise.