RECUNOAȘTE-L PE DUMNEZEU

În urma unui accident, o fetiță și-a pierdut vederea și auzul. Cu toate acestea, reușea să-i identifice pe cei din jurul ei, pentru că îi deosebea după miros. Oridecâteori mama ei se apropia de patul ei, era recunoscută ușor, pentru că de fiecare dată folosea același parfum. Parfumul era calea prin care mama își anunța prezența, iar fetița ei putea s-o identifice la nivelul ei de percepție.

Și Dumnezeu dorește să comunice la nivelul nostru de înțelegere. De aceea, Cuvântul s-a făcut trup și a locuit printre noi, ca noi să-l putem percepe pe Dumnezeu, la nivelul limitărilor noastre. Este atât de minunată afirmația: „Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică !”

El este acum și lângă tine ! Îi simți prezența ? „Dumnezeul păcii să vă sfințească, El însuși pe deplin; și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru, să fie păzite întregi fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Cristos.” (1 Tesaloniceni 5:23)

Curpas Nicușor Teofil

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la RECUNOAȘTE-L PE DUMNEZEU

  1. Doamne ajută!

Comentariile sunt închise.