COMUNICAT- Sali Sabri

A trecut o lună. Au murit peste 50.000 de oameni spun cifrele oficiale. Eu cred că sunt mai mulți. Poate chiar o sută de mii. Sute de mii de oameni au rămas pe străzi. Stau în corturi și pe unde apucă. Nu au unde munci. Pe lângă ce dragi, care, evident este cea mai mare pierdere, și-au pierdut și agoniseala de o viață. Nu e ușor să o iei de la minus zero.

Frații creștini din zonă fac o muncă eroică. Dacă nu-i sprijinim acum să nu o facem niciodată. Acum au nevoie de noi. Degeaba îi plângem după ce nu mai sunt pe pământ, dacă nu-i ajutăm cât sunt în viață și-n grea încercare.

Știu că sunt și alte organizații care au tot felul de acțiuni pentru a veni în sprijinul oamenilor loviți de acest dezastru. Am toată aprecierea pentru dânșii. Diferența dintre noi și ei este că noi vorbim aceeași limbă cu turcii. Suntem turci chiar dacă ne-am creștinat. Noi ajungem direct la oamenii de pe stradă, vorbim cu cei care și-au pierdut copiii sub betoane, ne rugăm cu ei pe limba lor. Le spunem pe turcește că Hristos a murit și pentru ei!

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au sprijinit din puținul lor până în prezent. Apreciem bisericile care au dăruit, oamenii care au făcut-o în nume personal și pe toți care ați dăruit cu dragoste și empatie. Vă mulțumim mult! Încă mai este nevoie de ajutor. Oamenii încă au nevoie de apă, de hrană și de corturi pentru a nu dormi sub ploaie.

Dați un share la postarea asta. Spuneți o rugăciune pentru frații creștini de etnie turcă. Peste câteva zile vor pleca alte două echipe spre zonele lovite de cutremur. Cu 100 de ron putem cumpăra 60 de pâini în Turcia!

Doamne ajută și Doamne dă izbândă robilor Tăi!

Sali Sabri

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la COMUNICAT- Sali Sabri

Comentariile sunt închise.