𝗟𝗶𝘃𝗿ă𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗗𝗼𝗺𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶

Înainte de a ajunge cyclonul pe teritoriul Madagascarului, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni am putut cumpăra o tonă de orez cu ajutorul fratelui Sami din Cluj iar apoi am împărțit-o la aproximativ 50 de familii nevoiașe.

Am putut auzi cum multe dintre familii au mărturisit că acel orez a fost ca un răspuns la rugăciunile lor. Mulți dintre ei nu au avut ce mânca poate mai mult de o zi. Una dintre familii cu 5 copii ne-au spus că nu au mai mâncat de o zi iar 3 dintre ei sunt bolnavi de o gripă puternică, o altă femeie cu e copii ne-a mărturisit că noaptea se ruga ce să facă deoarece nu mai avea nimic să mănânce, dimineața și amiaza nu au mâncat nimic iar seara au putut găsi un kg de cartofi ca să îl împartă (dar dacă nu mănâncă orez nu se satură).

Vă spun câteva dintre povestirile care le-am auzit, și știm că în această perioadă mulți dintre malgași trec prin greutăți, iar unii dintre ei poate nu au ce mânca o zi, două. Noi am fost cei care au făcut doar livrările, dar dacă Domnul nu îi punea pe inima fratelui Sami să dăruiască acei bani pentru a cumpăra orezul nu am putea fi împreună răspunsul rugăciunilor oamenilor, sau nu am putea vedea pe fețele lor bucuria și mulțumirea.

Tabita Micu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.